hocijuku... len tam nesmu byt oriesky a ani alkohol ani ziadna ina prichut alebo kusky ovocia ani ziaden krem a nesmie to byt ta kakaova hmota s prichutou cokolady (ci ako sa to vola), ale inak su dobre vsetky
čo za možnosti to sú? kde je figaro? naša slovenská značka?
figaro mám najradšej, práve mi tu tróni na tlačiarni
a nemám rada značku orión, fuj
a ešte značku kraš, tie zvieratkovské čokoládky, som do nich manjak
no hej, tatjana je figaro, ma to napadlo neskôr
ja milku celkom rada nemám, cítim tam rozdiely v chuti medzi ňou a takou inou švajčiarskou čokoládou (Schogetten... ľahko dostupná v Lidl) a Schogetten je už pre mňa asi najlepšia čokoláda vôbec, akú som kedy jedla, lepšia než Figaro, uznávam, ale ALE figaro figaro fíííí...gáááá...róóóóó
mozarta chcem ochutnať už konečne, a rafaelo milujem, cukrovinky... joj, jak ste ma naladili
athe, neodpustím si pripomienku , ty si taká veselá kopa, že mi pripomínaš seba v mladších rokoch
hmmmm tak vsetky moznosti su lakavee, mam rad sladke=D...ale tak asi ta tatiana ale zasa tie alkoholicke nemusim, tie mi nechutia=D...to radsej cisty alkohol=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
figaro mám najradšej, práve mi tu tróni na tlačiarni
a nemám rada značku orión, fuj
a ešte značku kraš, tie zvieratkovské čokoládky, som do nich manjak
@all ospravedlnujem sa za absenciu FIGARA
ale cumela som a cumela a nic ma nenapadlo uz...
ja milku celkom rada nemám, cítim tam rozdiely v chuti medzi ňou a takou inou švajčiarskou čokoládou (Schogetten... ľahko dostupná v Lidl) a Schogetten je už pre mňa asi najlepšia čokoláda vôbec, akú som kedy jedla, lepšia než Figaro, uznávam, ale ALE figaro figaro fíííí...gáááá...róóóóó
mnam
athe, neodpustím si pripomienku , ty si taká veselá kopa, že mi pripomínaš seba v mladších rokoch