milka..figaro..aj orion mnam ..hlavne mliecna a este roztopena horka ale najvecsi grc su polske cokolady a naj su slovenske rakuske belgicke nemecke svajciarkse a tak
Ja mám rada belgické pralinky a čokolády také z Lídl - volajú sa Petit Chocolat - to sú horké a sú percentuálne rozdelené podla obsahu kakaa a tie sú fajnééé - ale aj Milka a Orion
mam rada asi vsetky milky...okrem tych jahodovych naplni a podobnych divnych veci. potom je dobra rittensport (ta rakuska) a vselijake belgicke, svajciarske. a v poslednom case mam strasne rada 70%. a vyberam ich podla skusenosti alebo doporuceni
Milka je najlepšia, ale ak sa pýtaš či mliečna čokoláda, horká, biela, oriešková atď vo všeobecnosti, tak jednoznačne horká - tá je pôvodná a najlepšiaaaa nemám rada presladené veci
najradsej .. nwm ako kedy podla toho naco mam chut ale vedsinou je to milka ale aj figaro je dobra ..orieskova.. milujem milku s karamelom a este milku taku s keksom ta je vynikajuca ale mam rada aj bielu a kinder cokolada mnam
je to tmave alebo biele.. ma to napis cokolada a obsahuje nejake percento cokolady?:
tak potom to mam rad..
je v tom kokos, ovocie, oriesky alebo cokolvek ine..
tak potom to mam rad..
da sa to hryzt, jest, pit, alebo nieco ine..
tak potom to mam rad..
i ked velmi s orieskami nemusim.. zjem kazdu a vsetky
u mna to vyhrava jednoznacne milka ... co sa tyka prichuti mavam obdobia ... ked som bola mladsia najradsej som mala bielu potom horku potom jahodovu neskor smotanovu a jogurtovu teraz mliecnu obcas ten jogurt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a tod asi vse
tak potom to mam rad..
je v tom kokos, ovocie, oriesky alebo cokolvek ine..
tak potom to mam rad..
da sa to hryzt, jest, pit, alebo nieco ine..
tak potom to mam rad..
i ked velmi s orieskami nemusim.. zjem kazdu a vsetky
milka fire (mliecna s chilli)
ale bileu veľmi neoblubujem