Ako sa páči nový CP album... tiež patríte medzi tých čo tvrdia že je celý okopírovaný? Páči sa vám ich celá "haló" kampaň?.... Ktorou z piesni z nového albumu ničíte sluchové bubienky najradšej?.... Sorry že toľko otázok.. v minulom živote som bola podd
Mne sa nepáčia celkovo :p Trebalo by to rozšupnúť, trochu nárez alebo nejakú prijemnú pohodovú pomalú melódiu a nie takýto hybrid medzi tým Dúfam že sa zase nechápem len ja
@miro274 och scientist moja srdcovka
Ale ano, mam rada Coldplay, viac sa mi sice pacia predchadzajuce albumy, ale ale tento nieje zly. A viva la vida je dobra pesnicka
no konecne poriadna diskusia o coldplay ved kto iny ako fialovina ju mohol zalozit ....coldplay su bez konkurencne najlepsia kapela sucastnosti...mozno nie su technicky dokonali ale nikto do hudby neda tolko energie ako oni....a najlepsie songy su urcite lovers in japan, life in technicolor 2 a world turned upside down
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
momentalen pocuvam Viva La Vida staale dokola do nekonecna...
neviem ake je okolo halo..
ale ta skupina sa mi paci
tiez más hudobné orgazmy pri tom eroticky nabitom hlbokom hlase Chrisa v piesni YES ?
ja omdlievam
Ale ano, mam rada Coldplay, viac sa mi sice pacia predchadzajuce albumy, ale ale tento nieje zly. A viva la vida je dobra pesnicka