fuuuuuuuuuuha, Coldplay je ako tak celkovo kapela doost dobra mne sa paci, ale nie je to presne to, co ja pocuvam ,,siice, jasne, ked som niekde v bare, v nejakom podniku, takom pohodaackom, kde hra Coldplay, Morcheeba, Moby atd.....tak jasnacka, ze mi je tam fajnee a nemam nic proti tejto music ..aaale, ten novy klip sa mi nelubi, mam rada skor tie ich starsie pesnicky, presne, ako pisal(a) Dsm The scientist a Trouble...tie prostooo nemaju chyby !!! ..su ozaj fajne a genialne na pocuvanie, priznam sa, ze mam doma album Coldplay, ale este som ho tusiim ani cely nedopocuvala, bud ma to prestalo bavit, al. neviim, proste viem ze ho mam ale niako extra ho nepocuvam ..tot moj nazor na nich ..hudba dobra, ked mam taku naladu naprt...tak by som si ich pustila..aa su OK
coldplay je skupina ktoru by som nepoznala nebyt mojho kamarata,ktori sa takto pokusil zbavit ma zlej nalady.A podarilo sa mu to.Ich piesne su super ukludnujuce a pacia sa mi
Ja zbožňujem Coldplay...ich hudba ma naozaj dostala...niekedy len položím hlavu ku repráku a rozplívam sa spolu s Chrisom ...podľa mňa,čo týto hudobníci dokázali je neskutočné...každý z nich je veľmi talentovaný a na mňa táto hudba vôbec nepôsobí depresívne...podľa mňa je taká flexibilná prispôsobí sa každej situácii
Coldplay je skvela a kvalitna kapela...super na pocuvanie...aj na depky...niektore veci..mala som Coldplay obdobia,ked osm nepocuvala nic ine..ale uz som ich davnejsie nenavolila do winampu ...momentalne ficim na MUSE....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
avsak hity ako The Scientist alebo Don´t panic sa urcite nezapru
su dobry, zalezi od chuti