A co takto nejaka bad girl, nemusi byt zrovna modelka, ale svojska, sem tam hadka a tak Inak volil by som prvu moznost ale ta povaha anjela mi velmi nesedi proste to by bola nuda
dobrá anketa
ja sa babou nepotrebujem chváliť. Hlavne aby som ju mal rád a ona mňa. A sex síce nieje všetko, ale verte mi, prvý prípad som už párkrát zažil a nieje to vždy ideál
peknej,milej,inteligentnej,dobrosrdecnej, s krasnymi ocami, krasnou tvarou a sexom az po 3mesiacoch vztahu ked sa po mesiaci vrati z dovolenky zatial co ja som na nu tu cakal cely ten mesaic... denno denne volal ako sa ma a ze ju milujem
byt milencom 35tky a byt v strese ze jej manzel vas zabije kebyze viem ze jej manzel pracuje v zahranici a ja by som s nou byval a chodil na nakupy a ona by mi zavala cash na zabavu ... proste milenec ako ma byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
taka, co bude milovat mna a ja ju
@0majlo0 pretakych ako ty som dal tu psolednu moznost anketa je nato aby si vybral moznost s danych veci ...
tusim ze som niekde videl anketu o najkrajsiu rozpravku
ja sa babou nepotrebujem chváliť. Hlavne aby som ju mal rád a ona mňa. A sex síce nieje všetko, ale verte mi, prvý prípad som už párkrát zažil a nieje to vždy ideál
@20 tak to je super