Ciao! Mam zaujem o conversky, ale nie som velmi presvedcena o tom ci budu pohodlne a kvalitne. Za tu cenu (45 eur) by mali byt, ale nie vzdy kvalita s cenou idu ruka v ruke s priamoumernostou. Predpokladam, ze su lepsie ako stare dobre ciny, ale chcem sa
Tu je to tak že tu všetci nosia iba CONVERSE...je to basketbalová obuv takže športová...a kvalitná byť musí inak by o ňu ľudia už vyše 100 rokov čo oslávila záujem nemali A keď v nej niekto hrá basketbal tak musí byť aj pohodlná...
Heh a u mojich kamošiek to býva tak že klasické číny sa im po mesiaci väčšinou rozpadnú...a to sa nestáva iba jednej To je už lepšia investícia ...neroztrhajú sa hneď na päte a nezlomí sa podrážka v najširšej časti chodidla ...
Okey, ale ja myslim tenisky (Chuck Taylor) a tam ani nie je tam ani ta znacka Converse... aspon na tych co ja chcem a pytam sa len nato ci su pohodlne a kvalitne... ci sa mi po par mesiacoch nerozsypu ako uz spominane ciny...
Zhodnotím to všeobecne, nielen pre Conversy.
18 rokov som nosil topánky za 500Sk od Číňana, tvrdil som, že značka je nahovno, že je to to isté, iba drahšie.
V 18-tich som sa naštval a raz som si šiel kúpiť poriadne značkové botasky. Trafil som na zlacnené čierne Adidasy za 1800Sk.
Zhodnotenie investície: "Nikdy si už na nohu neobujem číňany." Tieto botasky nosím celý rok, aj v zime. V zime sú teplé, v lete skvele vetrajú. Sú úžasne pohodlné, a aj polorozviazané držia skvelo na nohe.
Takže moja rada znie, "CHOĎ TO ZNAČKOVÝCH!"
obyčajné činany rozjebem za 3 týždne, conversy vtedy ešte ani nejavia známky používania.
mám nízke biele. za liter slovenských. cez net. už by som asi nemenil
converse 4ever! ale nie neviem ako to bude s tou kvalitou converse...tak ale snad uz to horsia kvalita ako ciny byt nemoze lebo tie moje sa do roka uz zacinaju rozpadavat..(pri zlom pocasi aj skor ) tak snad to horsie uz byt nemoze
converse maju dobru kvalitu...mne tie moje uz drzia bez problemov druhy rok a to s nimi beham po hovijakych terenoch urcite su lepsie jak obycajne ciny za par supiek ktore sa rozpadnu po 2 tyzdnoch
ja ma cinany za 2000... a.. co ja viem..akoze su fajn, mam ich asi dva roky a zatial este ako-tak drzia ... nemyslim si, ze su ovela kvalitnejsie ako ine... avsak aspon vyzeraju super takze ak cches nejake, co vyzeraju dobre, kup si nejake drahsie.. ale na obycajne nosenie a pod. kludne aj za 500 staci..
ja mam takisto Conversy .. mala som aj ine značky, ale to sa neda porovnať, Converse, je proste Converse .. určite by som si ich na tvojom mieste kupila, su sice drahšie, ale kvalitne a naozaj vydrzia ..
no vydrzia dlhsie ako cinany to mozem potvrdit ale su dost uzke co mi nevyhovuje mam ich vyse roka a vobec sa neroztiahli takze som verna svojim starym cinanom z ktorych budem mat zachvilu nohy ploche ako pristavacia draha ale to mi nevadi( sak keby daco vlozky kupim ..no proste su v pohode ale je to skoro to iste len to ma inu podrazku,viac vydrzi
no ja ti poviem takto... ja mám conversy už asi tretie po sebe...tie prvé som zničila ani nie za rok... ale to tak, že som ich každý deň ( aj cez zimu) nosila vkuse a druhé, koženné tie mi držia brutálne.. pohodlnosř je relatívna tak nedá sa to porovnať s vansami ale zasa na druhú stranu necítiš každý kameň na ktorý skočíš ako pri číňanoch... podľa mňa je kravina sa odvolávať na čínske boty, že sú lacnejšie a bla bla...ale converse sú converse... tá špička je pre ne typická... to hneď vidíš, že ten človek za zmysel pre štýl...
ja mám conversy rada a byť tebou by som o nich nepochybovala..a zasa na druhú stranu 44 eur nie je tak moc na tenisky, tak nečakaj, že ti vydržia tri roky...
Moja mila o converskach som snival takych 5 rokov dajme tomu a poviem ti ze nosim ich stale okrem zimy mam uz troje presne rovnake prve som kupil za 1700 druhe za 1500 a teraz tie posledne za 1000 sk cize 33 euro z ebayu ...mam vsetky tri pary stale a druhe a tretie nie su vobec poskodene mam proste v nich zalubu mozem povedat ze su to najlepsie tenisky ake si mozes kupit a ten pocit ze sto rokov nezmenili na klasikach dizajn je najlepsi smelo do toho...best shoes on planet CONVERSE
k teme-mal som conversy,a nosil ich pomne brat a vydrzaly 5 rokou. ale pravda, made in korea. a boly basketbalove a nie skejty. neviem kde terajsie conversy vyrabaju ale ked v cine tak pochybujem ze kvalita bude to co byvala a ze vydrzia 5 sezon.
Tak ti poviem,že ja mám doma 3 páry . A som tááák moc spokojná,že sa to ani nedá povedať...mám dve tie členkové červené a ružové a jedny také úplne obyčajné (ako tenisky)...Converse sú naj boty...proste...úžasné!!!...
á číny som si v živote neobula..ani neplánujem...
Takže kúp si radšej Converse jak číny lebo:
-dlho vydržia
-sú to imidžovky
-značka ako značka
-zamiluješ sa do nich ! a
-a 45 euro nie je vela..ja som kupila jedny za viac ako 50 eur
@icetea su pohodlne a koniec. a da sa o tom dost filozofovat ci sa rozpadnu ci nie, vsetko zalezi od toho ako casto ich mas na sebe a ci v nich lezies na kilimandžaro alebo nie. nemusia sa ti obycajne cinanky roztrhnut rok ak ich nosis raz za tyzden a nemusia sa ti ani conversky aj ked ich nosis 5x tyzdenne, je to velmi relativne, ale je pravd aze conversky uz sitim a latkou su kvalitne a po tyzdni sa ti rozhodne nerozpadnu.
jáj ja neviem či som bol nemožný ale kúpil som si ich pred týždnom za 70 eur a dneská sa mi na lavej topánke odrthlo kúsok loga ide ma poraziť neviete či to opravujú alebo niečo také a pochybujem že by mi to zobrali za reklamáciu ked som si ich kúpil po známosti bez krabici a bločku
mam troje conversky cervene, zelene a sede a suuu uplna bomba!ciny som rozjeb*l za par dni a converse? s nimi mozes aj skakat v ohni a drzia! su super pohodlne a dobre sa prisposobia k nohe. ODPORUCAM! je to najlepsia investicia
ciny: converse
negativne- hned ich dodr*es pozitiv- su proste super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
converse je proste converse
18 rokov som nosil topánky za 500Sk od Číňana, tvrdil som, že značka je nahovno, že je to to isté, iba drahšie.
V 18-tich som sa naštval a raz som si šiel kúpiť poriadne značkové botasky. Trafil som na zlacnené čierne Adidasy za 1800Sk.
Zhodnotenie investície: "Nikdy si už na nohu neobujem číňany." Tieto botasky nosím celý rok, aj v zime. V zime sú teplé, v lete skvele vetrajú. Sú úžasne pohodlné, a aj polorozviazané držia skvelo na nohe.
Takže moja rada znie, "CHOĎ TO ZNAČKOVÝCH!"
mám nízke biele. za liter slovenských. cez net. už by som asi nemenil
ja mám conversy rada a byť tebou by som o nich nepochybovala..a zasa na druhú stranu 44 eur nie je tak moc na tenisky, tak nečakaj, že ti vydržia tri roky...
á číny som si v živote neobula..ani neplánujem...
Takže kúp si radšej Converse jak číny lebo:
-dlho vydržia
-sú to imidžovky
-značka ako značka
-zamiluješ sa do nich ! a
-a 45 euro nie je vela..ja som kupila jedny za viac ako 50 eur
@sashenkaa030
» www.converse.com/Help/OrdersShip...
treba sa trosku zacitat do veci. na kazdej stranke maju info o shipping/delivery.
v inej teme o converse som napisala vsetky SK&CZ shopy ak ams zaujem.
ciny: converse
negativne- hned ich dodr*es pozitiv- su proste super
pozitiv- lacnee (ta to aj vyzera)