Kúpi si staré dobré číňaky! Môžeš si ich vyzdobiť, napísať si tam Ajron Majden, alebo I love Šatan, u nás na základke ten čo nevyjadril svojimi číňakmi názor,ten akoby v šoubiznise ani nebol!
funny zistenie.. na answear maju cinany s ich znackou a nemala som si co objednat, aby som minula nazbierane body, tak som si jedny zobrala a ked prisli, tak pozeram krabicu a kod vyrobcu je "converse." a su uplne rovnake ako prave conversy co mam, len rozdiel v cene 40E a nie je tam stitok s znackou takze ak ti nejde o znacku ale iba o vyzor/kvalitu... :S
Ja som mala aj od cinanov za dve ecka aj z deichmanu aj z newyorkeru ale prave converse vydrzali neporovnatelne dlhsie
Neprave sa roztrhali strasne rychlo, podrazka hned vydrata.
Hej, nad starými činakmi som uvažoval nad prvými, ale zistil som, že fejkove conversy maju lepší výber a sú dokonca aj cenovo dostupné. Vždy som mal k tomu taký prístup, že sú to predražené cinaky, ktoré majú výrobnú cenu cca. 3 eura a 47 eur je značka converse, ale nejako som tomu podlahol. Chcel by som ich mat, napriek všetkým mínusom sa mi páči ten štýl a nechcem mať nejaké unmarked číňany ale tak v najhoršom pripade, ale kresliť ai ich určite nebudem predsa v tom maturitnom ročníku sa to moc nehodí
Keby že len 50€... ja bežne conversy pod 70€ nevidím. A aj keď ich mám veľmi rada, tak mi to príde nehorázne veľa za také plátene tenisky, ktoré mne osobne veľmi nevydržia.
Vansky mi prídu kvalitou lepšie a lacnejšie. Aj keď conversky sú conversky..
mne sa teda original zdaju ovela pohodlnejsie a teraz v niektorych uz mas vlozky od nike a su mega pohodlne...nehovorim o tom ze jedny mam uz dobrych 7 rokov a su ako nove
Zatial najlepšie čo som nosil, čo vyzerali veľmi podobne bola značka: G-STAR , ale to bola naozaj kvalita, a boli mäkké, pohodlné a vydržali naozaj dlho.
Teraz si kupujem Dunlop, jednoznačne lepšie ako converse. V podstate skoro všetko je lepšie ako converse
Mne sa ako páčia Conversky a aj sa okolo nich dosť motám, keď ich niekde vidím, no pri cene okolo väčšinou okolo 100€ a vyše, odchádzam so sklamaním aké sú drahé preč.. ...dosť stoja, na to že nevydržia celú večnosť a toľko peňazí za jedny topánky mi je zas ľúto dať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Neprave sa roztrhali strasne rychlo, podrazka hned vydrata.
Vansky mi prídu kvalitou lepšie a lacnejšie. Aj keď conversky sú conversky..
Teraz si kupujem Dunlop, jednoznačne lepšie ako converse. V podstate skoro všetko je lepšie ako converse
Mam ich teraz v 3 farbach ..biele,sive a cierne -az po clenky