Ja nič ine ani nenosím,ak nerátam zimu.
A hej ide mi aj o to sprosté koleso,či tu nášivku
A mne nevydrzia zas dlho v top stave, lebo chodim ako dement,ale su pohodlne a nositelne aj po rokoch
Ja som si ich minule v obchode skúšal, lebo som ich nikdy na nohách nemal, a aj dobre že som tak spravil. Nepohodlne sa v tom chodí, určite to nieje do dažďa, takže pre mňa to nieje..,.
niektorí hovoria že tie od číňana vydržia tak dlho ako pravé conversy. kravina. mala som tie od číňana, vydržali mi tak 2 mesiace. mám pravé conversy a nosím ich už 3 rok a furt sú funkčné. a milujem ich, zoženieš ich skoro všade okolo 50-60 €
ja lubim conversky, prakticky uz nic ine nenosim.. daju sa nosit od konca snehu po zaciatok snehu, su pohodlne, zmesti sa do nich ortopedicka vlozka, su pekne a hodia sa ku vsetkemu ^^
chcela som si ich kúpiť keď som bola v Londýne, ale nemali moje číslo ani čierne, ani biele a ani červené ale tak keď ich mali za 30€ čo som mohla čakať
@justida pozri madmaxon.sk oni majú najlepší výber aj ceny a môžeš si ich od nich objednať cez net aj si ich prísť zobrať rovno do obchodu
čo sa týka conversov, podľa mňa sú to najlepšie topánky na svete, sama mám doma troje, z toho dokonca jedny nepremokavé a teraz idem kupovať aj zimné kožené s kožúškom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a preferujem kupovanie v kamennych, aspon si mozes skusit velkost
niet nad cinany..
A hej ide mi aj o to sprosté koleso,či tu nášivku
A mne nevydrzia zas dlho v top stave, lebo chodim ako dement,ale su pohodlne a nositelne aj po rokoch
ale kožené
100% odporúčam
nevie niekto, či majú tvarovanú tú spodnú časť, alebo sú ploché ako aj číňany od číňana?
@amikadze ploché sú resp. nevšimla som si zatiaľ nejaké tvarovanie
keď chceš kúpiť z netu, tak si pozri čísla prepočítané na cm a odmeraj nohu lebo zvyknú (ne)sadnúť väčšie
@amikadze
obyčajné číňany sú ploché, conversy majú mierne zahnutú špičku dohora.
zbytočne predražené pózerstvo... a hlavne tie červené :/ čo nosia aj muži aj ženy...
@tomas ?
skúška:
a k téme, converse milujem *_*
hento hore je :- S bez medzery
čo sa týka conversov, podľa mňa sú to najlepšie topánky na svete, sama mám doma troje, z toho dokonca jedny nepremokavé a teraz idem kupovať aj zimné kožené s kožúškom