"Už neexistují žádné hranice, které bych nemohl překročit. Všechno co mám společného s tím šílencem, všechny ta hrůza, zlo a zvěrstva co jsem způsobil a má naprostá lhostejnost k nim je nyní překonána. Mám tedy trpět věčně? Já nepřeji lidem štěstí a nechci žádný lepší svět. Chci aby má bolest zasáhla i druhé, aby jí nikdo neunikl. Navzdory svému doznání necítím úlevu. Můj trest mě vždy mine. A o sobě nevím o nic víc, než předtím..."
"Severokorejští archeologové údajně objevili v horách hnízdo bájného jednorožce. Tamní vědci zcela vážně tvrdí, že toto zvíře tam žilo zhruba 200 let před Kristem.
Kim Čong-Un utrácí, stejně jako jeho nanebevstoupivší, tedy mrtvý otec a předchůdce Kim Čong-Il, přes milion dolarů ročně za francouzský koňak.
Země má čtvrtou největší armádu na světě.
Téměř vše je tam zakázané a trestné, jen marihuana a její užívání ne.
Říká se jí tam ip tambae (tabákové listí) a můžete ji sehnat téměř všude a také ji na veřejnosti zcela svobodně kouřit. KLDR by bylo snad poslední místo, kam by se člověk milující svobodný, mírumilovný život a kouření ganji vydal byť jen prstem po mapě. V zemi, kde vládne totalitní komunistická diktatura, cenzura, hlad a chudoba, v zemi, jež je zcela izolovaná od ostatního světa a většina lidí je zavřená v koncentrácích, by to naprosto nikdo nečekal. A přesto je tomu tak. Je tam legální proto, jelikož není považována za drogu. Obchod s ní také není nijak omezován a není svázán žádnými pravidly, a její užívání už vůbec ne. Konzumace rostliny, jež je pro mnohé symbolem svobody, není protizákonná, ale je naprosto volná."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A k téme -
Kim Čong-Un utrácí, stejně jako jeho nanebevstoupivší, tedy mrtvý otec a předchůdce Kim Čong-Il, přes milion dolarů ročně za francouzský koňak.
Země má čtvrtou největší armádu na světě.
Téměř vše je tam zakázané a trestné, jen marihuana a její užívání ne.
Říká se jí tam ip tambae (tabákové listí) a můžete ji sehnat téměř všude a také ji na veřejnosti zcela svobodně kouřit. KLDR by bylo snad poslední místo, kam by se člověk milující svobodný, mírumilovný život a kouření ganji vydal byť jen prstem po mapě. V zemi, kde vládne totalitní komunistická diktatura, cenzura, hlad a chudoba, v zemi, jež je zcela izolovaná od ostatního světa a většina lidí je zavřená v koncentrácích, by to naprosto nikdo nečekal. A přesto je tomu tak. Je tam legální proto, jelikož není považována za drogu. Obchod s ní také není nijak omezován a není svázán žádnými pravidly, a její užívání už vůbec ne. Konzumace rostliny, jež je pro mnohé symbolem svobody, není protizákonná, ale je naprosto volná."
O tom jednorožcovi som práve včera hovoril otcovi.
Krajina zázrakov jednoducho.