Ja by som si hlavne vybrala tému navodzujúcu pocit bohatstva a luxusu a nie toto drevo spájajúce sa s prírodnosťou, prostotou, niečím po domácky vyrobeným a obyčajným človekom.
myslím, že mladých Slovákov (drvivá väčšina birdzu) trápi hlavne tento problém - čo s nadmernými úsporami a určite to drvivá väčšina z nás rieši takto - "Château Lafite Rothschild/ víno za 1300Eur"
@cjubou čiže malo zmysel vybrať si tento design, pretože v tej dobe vedel, že raz bude písať o reproduktoroch s dreveným obložením, alebo čo si tými reproduktormi chcel povedať? či to patrilo čisto téme drevo? ak hej, tak ja viem, že sa reproduktory obkladajú drevom kvôli rezonácii, ale hovorím čisto o designe stránky, nie predmetov, o ktorých píše.
a hej, nie je drevo ako drevo - a toto sú len nahrubo opracované, popraskané, neleštené drevené pláty pospájané tak, že sú medzi nimi diery, už len na to napísať "kôlňa". napríklad už to drevo na reprákoch tak nevyzerá, je tmavé, matne lesklé, hladké.
k Legu: som vasnivy fanusik oz od detstva tak som si to nemohol odpustit a dal som tam jeden clanok o nom
@strejdabob : no treba mat nejake sny predsa, a mozno raz sa mi naplnia
k tomu template-u: zvolil som ho najma kvoli celkovemu dizajnu stranky, nechcel som tam davat nic gycove kde by boli peniaze alebo nieco podobne. Dal som nieco jednoduche bezkontrastne, nie je v tom ziadna symbolika.. uvidime neskor, mozno si navrhnem nejaky vlastny zatial to bezi len tyzden a staci. kazdopadne diki za nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@anzu nie je drevo ako drevo, a v reproduktoroch má zmysel
a hej, nie je drevo ako drevo - a toto sú len nahrubo opracované, popraskané, neleštené drevené pláty pospájané tak, že sú medzi nimi diery, už len na to napísať "kôlňa". napríklad už to drevo na reprákoch tak nevyzerá, je tmavé, matne lesklé, hladké.
@strejdabob : no treba mat nejake sny predsa, a mozno raz sa mi naplnia
k tomu template-u: zvolil som ho najma kvoli celkovemu dizajnu stranky, nechcel som tam davat nic gycove kde by boli peniaze alebo nieco podobne. Dal som nieco jednoduche bezkontrastne, nie je v tom ziadna symbolika.. uvidime neskor, mozno si navrhnem nejaky vlastny zatial to bezi len tyzden a staci. kazdopadne diki za nazor