Counter strike source...Nejdá sa mi pripojiť na Server
Zdravím nejde mi na Counter Strike Source pripojiť na server skúšal som inštalovať Patche len neviem aké Patche to boli ... Stále ak sa chcem pripojiť na server tak mi v okienku vyhodí : Your version not match the servers
@antifunebracka Presne som musel natrafiť na kreténa ako si ty !!! Nemáš nič iné na robote len písať tu tie svoje nezmyselné k*k*t*n* ??? Ak sa nudíš bež si ho vihoniť ...šup šup !!! kkte !!!
@antifunebracka debile nácek nie som neviem ako si nato prišiel aha už viem lisa hlava ! súdiš ma podľa fotky ? plus stým šálom ? mamrd si tu ty ak ani nevieš rozoznať nácka od normalného chalana z vlastnými názormi ... debilko Daj si facku ! A choď sa hanbiť do kúta !
debilko ti suka mamku vidim to uz len z tej zelenej picoviny, co tam mas ze pride & honour & neviem c ty jeboooo vymlety este aj ten mail...18craxxnox88. tebe sa tie cisla pacia len nahodou, ze? a co si myslis o cernochoch?
@antifunebracka Si tak slabý že si berieš do huby moju mamu ? áno predstav si páčia sa mi tie číslice najviac na svete .. máš stým problém ? čo si myslím o černochoch ? lol si fakt dementný ! ak už tak cigáňov ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov