vždy, keď to išlo som to pozerávala ale už si to takmer vôbec nepamätám, ale mala som to rada...niekedy som vymýšlala a chcela som tam volať, ale mama mi nedovolila ..brat mal na PS2 hru Crasha také autíčka alebo čo to bolo ale inú nie..
samozrejme že Bičana, to som utekala po 6 hodine domov aby som stíhala Tuším som tam aj raz volala ale nezadarilo sa. Vždy sme si s bratom robili srandu keby to niekto hral na tom starom vytáčacom telefóne
A nie, nemala som Crasha lebo sme nemali playstation. Tak v 11-12 som po nej strašne túžila.
vzdy som chcela zavolat, ale mali sme ten stary telefon s otacajucim cifernikom, potom sme kupili na tlacidla, ale otec nastavil naschval to praskanie a nie tu-tu-tu, aby povedal, ze z nasho telefonu sa volat tam neda
@kosmiklove 5ka bola dobrá na prvej úrovni, tam sa to ešte dalo hrať, ale už keď si sa dostal vyššie bolo to oničom... v podstate ma 5ka dosť sklamala už to fakt nebolo ono :/
4ka.. no neviem, celkom sa to dalo hrať, bola to celkom sranda, ale prešiel som ju za pol dňa.. to také nič
Ale najlepšia bola jednoznačne trojka Tú úplne milujem keby som mohol, tak hrám crasha bandicoota warped 24/7
ja som sa raz snažila dovolať, volala som, volala, až sa pokazil telefón.... (prestal tútať) a pozerávala som pravidelne a potom som aj hrala sem tam u kamošov na PSke
@junkychess pre mac tato hra neni...jedine ak existuje nejaky emulator na psx hier coz by mohlo nieco take byt ked je to aj na iphone...
@schizoofrenik tak tie zavody neboli bohvie ake..mna to moc nebavilo ale ta 5ka bola fajn..take ine ako klasika...len hej prve bola zabava ale potom to uz bolo moc tazke a stale o tom istom
@ashly22 Práve Andreja Bičana si ja osobne pamätám najlepšie len on tam mal prezývku Lolo. Vždy keď niekto išiel hrať, tak mu pred začatím hry povedal: 1,2,3,4,5, poďme na to teraz hneď...alebo tak nejako.
stale som to pozeravala aj som tam volala ale nedvihli mi to nastastie som na vianoce potom dostala playstation aj so vsetkymi crashmi a obcas si to zahram aj teraz a najradsej som mala asi egyptsky level
Najgeniálnejšia vec, čo v telke chodila (hlavne na STVčke, na Markíze to už bolo slabšie, lebo tam boli aj iné hry, ale stále to bolo dobré) každý deň som to pozerával- žaba žužla, pásavec krásavec, Santer klobása, Micuš "Kouková" na čínskom múre, Dingodzila, atď som tam v jednom kuse volal, ale ani raz sa nepodarilo, som bol zúfalý z toho:/...alebo jak deti sme písali básničky, ja tam bolo vždy na konci,i kreslili nové levely a hrali sa na to, to boli časy ...a potom raz oco doniesol Playstation s Crashom 3, to som ani z obývačky nevychádzal ...a teraz to mám na počítači a stále to hrávame so sestrou alebo v škole na kompoch to má polovica triedy nainštalované a furt to drtíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale nemal som kde
A nie, nemala som Crasha lebo sme nemali playstation. Tak v 11-12 som po nej strašne túžila.
podla mňa to bolo super,žaba žužla inak som crasha nikdy nehral
a skušal som sa aj dovolať,ale ani raz sa mi nepodarilo
Päťku som hral, ale to bola kktina, nelúbilo sa mi to
@schizoofrenik 5ka sa mi praveze lubila...ta styrka nebola nic moc
@fxx ved mas na PSX Crash Bandicoot 2 a Crash Bandicoot 2 Warped...tie levely tam su ale musis sa tam dopracovat
@majusssska umbakáá umbakáá milujem tieto zajeby a la pis jak pocujes inak mas pravdu je to umbakarna
@ejmidv to neni ziadna umbakáá !! je to umbakarna...
inak spominam na stare casy a hravam to teraz na PSP
4ka.. no neviem, celkom sa to dalo hrať, bola to celkom sranda, ale prešiel som ju za pol dňa.. to také nič
Ale najlepšia bola jednoznačne trojka Tú úplne milujem keby som mohol, tak hrám crasha bandicoota warped 24/7
@schizoofrenik tak tie zavody neboli bohvie ake..mna to moc nebavilo ale ta 5ka bola fajn..take ine ako klasika...len hej prve bola zabava ale potom to uz bolo moc tazke a stale o tom istom
a PS 1 kúpila teta.......nakoniec som sa na nej najviac hrala ja........
od 1 po 4 úplne že super......
raz sme sa myslím že pokúšali dovolať no samozrejme jaksi nevyšlo ale strašná namotávka to vtedy bola
a ozaj si nepametám že sa tá žaba volala žaba žužla minule sme akurát na to spomínali
a ten tigrík, čo ho mala Coco bol taký zlatýý...
toto byval moj oblubeny level
A najviac som neznasal ten prvy egyptsky... tam nazbierat vsetky bedne tak to horor bol pre mna xD
eins, zwei, drei bendi hraj
Ale samozrejme mám playstation, aj všetkých Bandicootov, mal by som to oprášiť niekedy veru