haha, Crash bol hitom posledných prádznin u mňa To je totálna závilosť tá hra Ak chceš hrat na PC, stiahni z mininovy cez torrent všetky diely hry - t. j. jednotka, dvojka (Cortex strikes back) a trojka (Warped) ktorá je imho najlepšia. Potom musíš nájsť emulátor, ktorý ti umožní hrať sa na PC. Keď ho správne nakonfiguruješ, môžeš hrat na PC. Ak máš PS, vysmaž obraz na CD a hraj. Ak nájdeš dobrý emulátor, môžeš hrať v super kvalite obrazu, lebo vraj aj také sú. No a nakoniec - jednotka je najťažšia, dvojka má najzložitejšie postupy získania farebných drahokamov - keby som neodkukal postupy z youtube tak dodnes sa neviem pohnúť v tejto veci no a obsahuje dva najhoršie levely v crashovi - také, kde jazdím vo vzduchu na jetpacku. To sa nedá prestať hrešiť keď to hrajem No a trojka má imho najhoršiu hudbu, ale je najľahšia, oproti dvojke o dosť vylepšená a celkovo najlepšia - to si myslí veľa ľudí. Ja mám dvojku a trojku špeciálne urobený SFX archív aby som mohol hrať na PC a v super kvalite, ale šanca že to sem dostanem je nulová lebo toto nie je warez fórum a zohnal som to prostredníctvom bratanca
Jáj ešte som zabudol, okrem klasických dvoch dielov existujú aj alternatívne hry Crash Bash, čo sú dajaké súboje a Crash Team Racing, čo sú závody, ale podľa mňa sú to károviny a vôbec ma to nebaví hrať
no aj ja som to drtievala za svojho mladi a minule som to drtila u kamosky na ps 1 a prislo mi strasne luto a uplne ma posadla mania crasha BENDICOOTA..taze hladam ..diky za pomoc
@0 - všimni si vpravo hore v hlavičke fóra "NO WAREZ". Presne toto je ten prípad. Crash Bandicoot nie je freeware ani abadonware, takže nie je legálne ho stiahnuť, takže ho stiahneš iba ako warez, takže ti nemôžem povedať kde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
To je fajn
No ty si ju teda dobre opravil