Tho ya som sla po ulici a strethla som par emo boyov a oni su akozhe uplne zlathi, dokhonca som sa do yedneho z nih zamilowala ale on mi neopatoval lasku a pretho som sa rozhodla skoncowath so svojim ziwothom
Simona so Simonou podme kecat o chalanoch vcera sa na mna jeden kukol a mal linky ako pravy emo jak sa mi srdiecko rozbusilo lnze hned mi prislo do placu pretoz svet je zly a hned som utekala jednorazovky kupit
Simonka cooo ??? nevidzela som ... sakrisa ale neviem moja mama ma nechape ona by mi aj tak nedovolila ich kupit a kedze ma nechape nechape ma cely svet chapes ma?
Tho minuly tyzden som shi nafabila wlasky na blond uplne zhe peroxidowa bo shom widela,zhe aj take mawaju emo girls...ale wcera som sa prefarbila radsej na cierno,bo shom zistila zhe to je wjac emo a esthe som si lepshie ostrihala ofinqu tak, ze skoro nic newidim a to je len dobre,pretozhe tak budem este wjac em
Fnuqqqqqq ziwot je kruthy..aha uz mi tecje krw...teraz sa odfotim ano,ano,presne tag...tho budu uzasne foty tho hned na vampirefreaks hodime,co powjete holqy?
CawTe.. :p....mno ya som akoshe thuthok...yaj som si akurat ocuala nowe cd-cko tokio hotel scream...tee anglicke texty..lubim billa!!!....♥♥♥/nie som normalna/
a shak este jeden tam ye ne???..../boh wie jk sa wola// mno ja xcem teda toho blondacika...ale nee....thohonemozem mat!!!..wed on neni emo!!! ...*place*
Pocujthe a boli sthe na ich koncerthe w Blawe?????Ya som prawe lezala w nemocnici lebo som to s rezanim prehnala fnuQQQ ...a potom som sa porezhala estet wjac bo keby som to neurobila predthym taq som mohla Billa widieth naziwo
mna mama nexcela pustit na koncert lebo she som prilish mlada .a ja kedze som EMO thak som sa rozplakala ako prawa emo...som si prikadala zehlicku na wlasy na ruky yako boo abi som bola prawa EMO
mno...a ya som si kupila ay thenisky tokyo hotel a thricko tokjo hotel a shom si namalowala oci centropenkou nex mi to dlhsie wydrzi a spoluziacky si zo mna rHobili prdel..a.a.a. sthale mislym na BILLA ♥♥♥
thu tho mate,rjadte sa thym pretozhe inag nebudethe prawe emo!:
1. Buď pravý
2. Buď homosexuál
3. Když nejsi homosexuál buď bisexuál
4. Když nejsi ani jedno, předstírej to
5. Používej oční linky
6. Používej oční stíny
7. Obarvi se na černo
8. Obarvi se na blond (platinová nebo co nejvíc světlá)
9. Můžeš to i kombinovat - růžová, červená, fialová
10. Musíš mít ofinu, která ti sahá nejmíň do půlky tváře
11. Stále se tvař smutně
12. Když jdeš po ulici, koukej do země
13. Plač při každé možnosti za všech okolností (co nejvíc)
14. Noste proužkované ponožky
15. Mikiny jsou povoleny jenom s kapucí (černé, růžové, proužkované)
16. Kup si alespoň jedno tričko s Jackem Skellingtnem a tvař se, že je to tvůj největší idol
17. Snaž se vypadat co nejvíc americky
18. Dej si piercing na následující místa: dolní ret (obě strany), nos, obočí, bradavka, pupek... nejlepší je, když ho budeš mít všude, ale když ti to rodiče nedovolí dej si alespoň rty. Když ti budou nadávat, vyjádři svoje pocity... viz 13.
19. Doma se večer namaluj a obleč a nafoť minimálně 60 fotek v koupelně tak, aby za tebou byla vidět záchodová mísa a na stěnách by měly být kachličky (ne sádrokartón). Musíš se fotit sám. Potom všechny uveřejni na VampireFreaks nebo MySpace
20. Minimálně na 5 fotkách předstírej že pláčeš
21. Mladší sestře seber všechny její trička a nos je pravidělně ven
22. Obuté můžeš mít jen číny, nebo sk8ové boty. Nejlepší je když máš růžové Konversy. Děvčata mají při teplotě nad 28°C povolené žabky (černé, řůžové, červené nebo proužkované)
23. Děvčata musí mít v hlavě plastovou nebo látkovou čelenku, mašli z umělé hmoty nebo nějáké dětské sponky
24. Vždy je potřeba mít jeden gel, tužidlo a lak na vlasy vždy v zásobě
25. Váš nick kdekoliv musí obsahovat Emo (např: emoGIRL, emoBOY, e.m.oKid atd. atd. atd...)
26. Používej emo gramatiku když si píšeš na chatu nebo kdekoliv
27. Místo J píš Y
28. Místo V piš W
29. Místo CO piš CWO
30. Za každým T piš H i když to nedává smysl nebo se to nehodí
31. Místo CH piš X
32. Tvař se, že tak píšeš odjakživa
33. Vytvoř si blog, který bude jen o Emo
34. Zveřejni na něm fotky cizích kluků a dívek stažených z VF
35. Nos trička a mikiny značky Hurley
36. Místo ježíííš používej ježííín
37. Říkej, že tvoje náboženství je Emo a mezi tvoje záliby patří Emo a "cutting my wrist" (řezání zápěstí)
38. Tvař se, že znáš všechny Emo kapely a že jsi je poslouchal ještě než se staly známými
39. Nauč se přesvědčivě říkat frázi: "Já vyjadřuji své pocity"
40. Kup si podkolenky, opasek, kšiltovku a náramek se vzorem šachovnice
41. Aspoň jednou se pokus o sebevraždu (nepřežen to aby se nestalo, že zemřeš!!!) povolený způsob je podřezání žil... jiné nepřichází v úvahu
42. Řež si něčím ostrým do ruky v místě, kde máš náramky, ale nesnaž se nějak moc, aby ti zakrývaly jizvy
43. Piš smutné básně o čemkoliv, například o Emo chalpcích z VF
44. Nos kšiltovky sk8 značek, sk8 trička a všechno co souvisí se sk8em
45. Máš zlomené srdce za každých okolností
46. Poslouchej My chemical romance, From frist to last, Hawthorne heights, JAMISONPARKER, Blink 182, Awa, Fall out boy, Senses fail
47. Při elektronické komunikaci používej co nejvíc Emo ikonek
48. Místo hahahaha piš spíš hhhh
49. Pravidlo č 13.......... 2x si stříkni do očí repelent a mysli na děti v Africe
50. Holky se snaž sbalit tím, že jim budeš říkat že jsi gay a že máš krásného přítele
51. Potom řekni, že "ona" je ta nejkrásnější žena, kterou jsi kdy potkal
52. Tvař se, že se kvůli ní s ním rozejdeš
53. Když se fotíš a netrefíš si foťákem hlavu, tvař se, že tak to mělo být... protože to je Emo
54. Všechny kapely co posloucháš musí mít toho stejného stylistu
55. Jako životní cíl si dej něco co je dopředu jasně nesplnitelné... když budeš mít nesplnitelný sen budeš na lidi působit víc Emo
56. Každý týden se foť a dávej si na profily, MS, VF... stále aktuální fotku
57. Všude, kde to lidi vidí piš "comment my new pics"
nho tho ja jag som sa znazila zafarbith si wlasqy na cjernu farbu,thag wtedy k nam prisla sesterqa a ona je hrozna raperqa a zacala sa smjath na moyey ofinqe a powedhala mi,zhe som jaq strashidlo a ya som zacala plakath bo wsetci su zli a sweth je zli a pothom som sa isla samozhrejme porezath...
ale wazne aj mne sa to stalo kamos ( neEMO) proste prisiel za mnou a zacal si utahovat zo mna ze proste som emo a taak a ja taky plac ( ved kto by neplakal kvoli tomu ) a samoska tiez som sla zily rezat ale ked ja neviem ... ja ho loobim aj ked je neEMO a proste holky ja neviem ako ho mam namotat
No ya wstanem a idem cikat ( prava emo potreba ) potom si dam dole moje emo pyzamko a prezleciem sa do cool emo handier namalujem ved potreby chapete ako ty presne tak ... no idem won lenze vonku som outsider proste ze fnuuuk nikto ma nema rad a ja vsetkych looobim cmuuuuuq a proste ja neviem potom fotim rezem ... vsetko mozne a somna icq tam ma tiez nikto nema raaad ale ja ich looooooobim cmuq a takisto aj na birdzi
thotho je hrozne cosig tho uz ani w American Ydol newedja cho je prawa dobra emo hudba? nho hrozne,xudak emaciq,thag dobre tho zaspjewal...tho bolo uplne zhe emo
Inaq uz aj psa musim math emo,pretho kupujem toho yorkshira wsag wjethe ne?a nho ten ma thaqe chlpy dlhe a pothom mu sprawim emo ofinqu a estet mu kupim aj masliqu cjernu s ruzowymi kostricqami no proste emo nho..
heh no mi poradte ja neviem co robhit.... ja sha musim uz dorezhat lebho ja milujem amo a nemam rada ruzovu a to je strasne emaci mhusia noshit ruzhovuckuuu...co theraz???
dufam ze mhame zyletky lebo uz shom asi vshetky vypothrebovala
Tho nje wsag cithaj prawidla zhe nic ine okrem ziletqy sa nesmje,tag zi zober moju ziletqu a podrez shi zily,nho nje???? a wsag to neni hriech s tou ruzowou,pretozhe aj cierno-bjela kombinacja je kuul
ewicqa moja lubezhna wsag zaklad je cjerna ne?a tu loowime pretozhe tu loowi aj nash bill...a pothom mozesh kombinowath s cerwenow,bielow a thag no...a wlasqy mozesh math peroxidowe abo cjerne thag shi wyber
Zhe was strasne loobim najviac na svete a najviac emowsky na swwete ale ja uz pojdem ... ale loobim was a milujem waaas a proste holky ked tu budem napisem vam tajnu spravu ( efci na icq ) a wies co draha moja Crca co keby sme si vymenili nase emowske icq ?
nho nic ja tiez phojdem ale nezabudnite emo is not dead , th is forever a bill navzdy zivy v nashych cool emo srdciach... thaq sa majte a moste potom napisat phostu alebo co ked sa vham bude chciet... vymenime emofske nazory ..
thaq oks majte sa a nevykrvacajte!! iba sa o tho pokusajte!!!
ja som emo ja newykrvacam seina jj pravy emo dojde a skape nad tymani zily rezat nebude moct ale co ja EMO a my EMO drzime pokoppe a aj teba moc moc looooooobime
Hmmm...az 206 prispevkov...za 2 a pol hodiny...akoze dobry vikon...len keby to este malo aj nejaku myslienku, myslim tato ehm...ako to nazvat...diskusia asi...ehm...
JanQa akurath som prisla z obchodu,nakuphila som nam zilethqy...a aj serwithqy,aj ked je lepshie aby wsetci wideli,zhe placeme...cestou som widela thaqy nadherny opasoq,thaqy ze tothal emo wjes? ale som nemala na neho penjazhe a thaq som sa hnedqa porezhala...
Simonqa to wazne emo opasocek aj ja ceeeeeem ... sakra lenze Mna mama nechape ze som EMO a proste neda mi prachy a zase mi je do placu daj mi plS ziletku
Cmuk123: vies co? stacilo mi pozriet si uvodnych par prispevkov a terza co si napisala...jedine komu tu "sibka" inak povedane drbe na palicu, si ty a tie dalsie pice co tu pisu...akoze EMO!...no jo...co sme mohli cakat...len lutost a prijebanost...peace
Ste vsetky, pre to, lebo pisete taketo hovadiny..nechapem, to aj mate nejaky dovod, aby ste si rezali zily?...ci to len tak:
"Ach! Boze! Nemozem si kupit ten skvely opasok...umriem! Musim si podrezat zili!..ach kurva, sak ja nemam ani na ziletky...boze! asi zabijem mamu, potom si od nej prachy peniaze a kupim si ziletky aj opasok..."
eka - to neni o tom, ze aky je frajer...je to jeho nazor...a kecat do toho ako kto vyzera, je trapne...nech vyzera aj ako metalista...ale z casti ma pravdu..uz je to tu trapne...chapala som par prvych prispevkov...ale ted stale doookola to iste..serte uz na to..
ved som len povedala ze dufam ze ta ofinocka nieje emo to bola len domienka... a ty ze mi hovoris ze je to tu trapne tak sa mi neseres do mojho vkusu??? ved to je tiez moja vec co pisem tak??
ok parodia na emo to mala byt...jasne, chapem...len ze uz sa tu zhadzujete, kazdy treti prispevok je o tom ze si idete kupit ziletky ci co...toto je uz trapne..tak si ich uz sakra kupte, a dajte uz pokoj...
btw opakovany vtip neni vtip..a ty Cmuk123 nedosla som sem pindat...len hovorim ako to vidime my ostatni..ze uz to neni vtipne..bo uz to pisete nasilu...len to som chcela
Eka88: vyzeras hrozne, vies o tom?...seres ma, bo najskor ste trapne, pisete picoviny, co patri na azet a nie sem, potom ste este trapnejsie, lebo kokotinami zatazujete aj moju schranku na spravy a myslite si, ze ake ste "zabavne", ked pisete akoze "vtipy" o ziletkach a jebnutych opaskoch, a nakone ste asi najtrapnejsie, bo sa tu obuvate do ludi, ktori vas prisli vyviest z omylu, ze toto nie je www.pokec.sk ale www.birdz.sk
Ste trapne, urobili ste si fajn meno pre cely birdz...uplne nemozne EMO-kravy
Nechcela som sa sem uz viackrat vracat, ale nedalo mi to...bo tu boli uz aj normalny ludia a picujete do nich...ja viem, bavi vas to, ze?...sa prizerate ako sa ostatni rozculuju...ach jaj...fakt ste trapne, myslim to smrtelne vazne a ani nie som nastvana...hovorim to s chladnou myslou, ak vam ide o to, aby ste tu co najviac ludi vytocili s asi najprijebanejsou diskusiou...
Eka88: neviem o tom ze by ofinky zacali ako prvy nosit emaci, ale sak to je fuck. Ty mas 88 v nicku teraz ta mam oznacit za renistku? Kurva sak rozmyslaj trocha, ale to by som chcel od teba asi tazko.
Ja ti serem na to ze si prijebane decko a ze sa robis aj s tvojimi kamoskami jebnutou, pre mna za mna si tie ziletky popchaj aj do riti ale nezasieraj birdz takymito kokotinami..
Po druhe pochopil som ze sa nudite, ale na to mate jebnute sajty typu pokec, tak bud sem piste nieco normalne, alebo si to piste do tajnej spravy, alebo palte do pice..
Mi to pripada, ako keby sa potrebujete predvadzat a predbiehat v tom ktora z vas je trapnejsia.
A ospravedlnujem sa ti za Seinu ze sa ti sere do tvojho trapneho prijebaneho vkusu..
Btw na tej fotke vyzeras, jak keby ta prichitili pri srani.
cmuk123- si predsa len decko..to dokazuje ten tvoj posledny prispevok..si si nasrala do huby, si napisala, ze sa so mnou lucis, a v zapati si napisala znova...nemas hrdost ???
Ok ok ok . Je to vasa vec co pisete ako je aj nasa vec co piseme, zijeme v demokracii takze je to tak, ale nema zmysel sa tu hadat.Ja som to brala fakt len zo srandy a ked to niekoho nasralo tak sry no.A k tomu mojmu vyzoru mne na tom nezalezi a predsa taka som sa narodila takze to asi tak ma byt.Mne staci ze vy ste nadherni a dokonali.
Dobre tak takto. V skole cez hodinu sa napr zdvihnes, oplujes ucitela a roztrhas klasak? Nie a tiez to nieje trestne.. Tiez je to demokracia ale keby si nieco take spravila tak letis zo skoly..
Ved hej ale tu neletim . A chcem sa nieco spytat neverim ze ty si v zivote nerobil veci ktore nemaju az taky zmysel ale robil si to len pre zabavu aj ked ostatnym sa to mozno vtipne nezdalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
290 komentov
* drzala ziletku s krutym pohladom na nu * teraz alebo nikdy !!!
...mno ya swoyu yakoze mam..mno ya som bola w nemocnici ush dva razy....phe...a dneska ete prsalo som mala ya emo depku ..
Janka vravi : " Baby rezali ste si uz zily ako prave emo ? "
...mno ja som mischulQA...a som EMO ..milujem billa!!!! ...ziwotna laska...newyete mi dayako pomoct??
To som ta ja ako prave emo nic nenaucila???
Preboha ved nie s koncovat so zivotom ale so zilami
ja mam otazku... to ma byt tato diskusia nieco ako parodia, alebo je to myslene vazne?
Kasko no sklamal si ma sakra ale mam ruzovo ciernu ziletku heeeh
Ale ja si idem kupit emo vybavu ... * bezi do drogerie *
Nj ja ako prave emo v kuse placem ... ale nie tak ako kazdy ... ja tak inak tak emovsky
no holky bill je moj a vy si nechajte gustava a toma
/kokos ze zYletka...nemozeem../
Xem si vythetoWať yeho meno Na zaDoq
jj nebola som na koncjerte bo som bola v kupelni a fotila sa ako prava emogirL a one nooo dala na vampiresfreak
Nj ja ceeeeeeem velmi ceeeeeem billa ale nie na ZAdoq ale ako priatela spolu zily Rezat
a idem si asi ostryhat ofinu a dfamz, ze si noznicami pichcem do oka
Ale nie holky ja neviem nikde najst nieco Na ruku aby mi jazvi nebolo vidiet co mam robit???
Bily Billy ty kral emov
nebojim sa ja demonov
lubim emo lubim teba
vydam sa za teba
Cmuuuuuuuuuq
A tokijo batoh ??? wohgo to by som bola uz ake EMO???
../ianc opasok s ruzowymi lebkami a naramky nosim na ruke take aj w reale..BOZE JA SOM EMO :d/
baby vravia ze krava som
EMO QUEEN
Som prave emo
chce sa mi kricat do sveta
Nie som niake demo!!!!!!!!
ale my s laskou a s dovodom oni to nepochopia neEmovia
Depky bu bu bu mna
1. Buď pravý
2. Buď homosexuál
3. Když nejsi homosexuál buď bisexuál
4. Když nejsi ani jedno, předstírej to
5. Používej oční linky
6. Používej oční stíny
7. Obarvi se na černo
8. Obarvi se na blond (platinová nebo co nejvíc světlá)
9. Můžeš to i kombinovat - růžová, červená, fialová
10. Musíš mít ofinu, která ti sahá nejmíň do půlky tváře
11. Stále se tvař smutně
12. Když jdeš po ulici, koukej do země
13. Plač při každé možnosti za všech okolností (co nejvíc)
14. Noste proužkované ponožky
15. Mikiny jsou povoleny jenom s kapucí (černé, růžové, proužkované)
16. Kup si alespoň jedno tričko s Jackem Skellingtnem a tvař se, že je to tvůj největší idol
17. Snaž se vypadat co nejvíc americky
18. Dej si piercing na následující místa: dolní ret (obě strany), nos, obočí, bradavka, pupek... nejlepší je, když ho budeš mít všude, ale když ti to rodiče nedovolí dej si alespoň rty. Když ti budou nadávat, vyjádři svoje pocity... viz 13.
19. Doma se večer namaluj a obleč a nafoť minimálně 60 fotek v koupelně tak, aby za tebou byla vidět záchodová mísa a na stěnách by měly být kachličky (ne sádrokartón). Musíš se fotit sám. Potom všechny uveřejni na VampireFreaks nebo MySpace
20. Minimálně na 5 fotkách předstírej že pláčeš
21. Mladší sestře seber všechny její trička a nos je pravidělně ven
22. Obuté můžeš mít jen číny, nebo sk8ové boty. Nejlepší je když máš růžové Konversy. Děvčata mají při teplotě nad 28°C povolené žabky (černé, řůžové, červené nebo proužkované)
23. Děvčata musí mít v hlavě plastovou nebo látkovou čelenku, mašli z umělé hmoty nebo nějáké dětské sponky
24. Vždy je potřeba mít jeden gel, tužidlo a lak na vlasy vždy v zásobě
25. Váš nick kdekoliv musí obsahovat Emo (např: emoGIRL, emoBOY, e.m.oKid atd. atd. atd...)
26. Používej emo gramatiku když si píšeš na chatu nebo kdekoliv
27. Místo J píš Y
28. Místo V piš W
29. Místo CO piš CWO
30. Za každým T piš H i když to nedává smysl nebo se to nehodí
31. Místo CH piš X
32. Tvař se, že tak píšeš odjakživa
33. Vytvoř si blog, který bude jen o Emo
34. Zveřejni na něm fotky cizích kluků a dívek stažených z VF
35. Nos trička a mikiny značky Hurley
36. Místo ježíííš používej ježííín
37. Říkej, že tvoje náboženství je Emo a mezi tvoje záliby patří Emo a "cutting my wrist" (řezání zápěstí)
38. Tvař se, že znáš všechny Emo kapely a že jsi je poslouchal ještě než se staly známými
39. Nauč se přesvědčivě říkat frázi: "Já vyjadřuji své pocity"
40. Kup si podkolenky, opasek, kšiltovku a náramek se vzorem šachovnice
41. Aspoň jednou se pokus o sebevraždu (nepřežen to aby se nestalo, že zemřeš!!!) povolený způsob je podřezání žil... jiné nepřichází v úvahu
42. Řež si něčím ostrým do ruky v místě, kde máš náramky, ale nesnaž se nějak moc, aby ti zakrývaly jizvy
43. Piš smutné básně o čemkoliv, například o Emo chalpcích z VF
44. Nos kšiltovky sk8 značek, sk8 trička a všechno co souvisí se sk8em
45. Máš zlomené srdce za každých okolností
46. Poslouchej My chemical romance, From frist to last, Hawthorne heights, JAMISONPARKER, Blink 182, Awa, Fall out boy, Senses fail
47. Při elektronické komunikaci používej co nejvíc Emo ikonek
48. Místo hahahaha piš spíš hhhh
49. Pravidlo č 13.......... 2x si stříkni do očí repelent a mysli na děti v Africe
50. Holky se snaž sbalit tím, že jim budeš říkat že jsi gay a že máš krásného přítele
51. Potom řekni, že "ona" je ta nejkrásnější žena, kterou jsi kdy potkal
52. Tvař se, že se kvůli ní s ním rozejdeš
53. Když se fotíš a netrefíš si foťákem hlavu, tvař se, že tak to mělo být... protože to je Emo
54. Všechny kapely co posloucháš musí mít toho stejného stylistu
55. Jako životní cíl si dej něco co je dopředu jasně nesplnitelné... když budeš mít nesplnitelný sen budeš na lidi působit víc Emo
56. Každý týden se foť a dávej si na profily, MS, VF... stále aktuální fotku
57. Všude, kde to lidi vidí piš "comment my new pics"
58. Samozřejmě nezapomeň na pravidlo číslo 13.
jasne text pre tokio hotel
Texty pisat cem !!!
JJ tokio hoteeeeeel cmuuuuuuuuuuuuuuq
ale aj tak ja ta loobim cmuuuuuuuq
Loobim emo ako nitho iny
cmuuuuuuuuuq vsetkym emam ako ya a ako vy
cmuq nam cmuq
cmuuuuuuuuuuuuuq emo
looooooooooooobim TH
Loooooooooooobim kazdeho aj ked ma nenavidi
fnuuuuuuuk
PORADTE MI !!! cmuuuuuuuuuuuuq vopred dakujem
Nooo emoboya jedneho ktoreho nepoznam a proste fesi a ja ho looowujem lenze on mna tjez nje pretoze sme sa nevideli a mne to srdce trha
nho rano wstanem a idem do kupelkqy a uceshem sa,namalujem shi ocqa a thag no uprawy sag xapethe ne?
a pothom sedim za pocitaxom a pisem shi s emo boymi na VF alebo na myspace,njekedy stahujem aj obrazqy billa,wsaq xapete,nje?
poobedhe sha ydem skejthowath
wecer ked pridem domow thaq sa rezhem a fotim sa a hnedqa pothom tho dawam na VF tje fotqy...a cho robithe wy?
cmuuuuuuuq
seina aj teba moc moc loooooooobim
thotho je hrozne cosig tho uz ani w American Ydol newedja cho je prawa dobra emo hudba? nho hrozne,xudak emaciq,thag dobre tho zaspjewal...tho bolo uplne zhe emo
moj emacik fnuuuuuk ak ho dototo
oni su neEmovia oni to nechapu
Inhak Bill je moj uz vybherame thermin sobasa...
mathe smolu babenkyy,,, lebo my sa looobiimmeeee
Moje billiciatko loobi mna povedal mi to v mojom EMO SNE !!!!
BILL LOOOOOOOOOOBiM TA
CMUUUUUUUUUUQQQQQQQQ
a budem ho looobit najwiac na svete
Moj pes bdue EMO DOG
cmuuuuuuuuuuq
heh no mi poradte ja neviem co robhit.... ja sha musim uz dorezhat lebho ja milujem amo a nemam rada ruzovu a to je strasne emaci mhusia noshit ruzhovuckuuu...co theraz???
dufam ze mhame zyletky lebo uz shom asi vshetky vypothrebovala
hodit sluckuu???
jaaaaaaaj mat tak emo chlapca och lenze mna ziadny nechce fnuuuuuk kazdy ze som psychicky narusena
tho je na nic zhiwoth
ale asphon tho ma poteshilo ze moze byth aj cierno-biela.... dikhy
janhka no jhasne emo is not dead ci cho
yej budem pisat basne a mozem mu pisat aj kazdu xvilu smsky??? ked ja ho tak looooooooooobim ... ale on mna nie
Preco Emo nema niktorad?
Holky mam pruser ja lowujem boja ja nie hetero ani bisexual ja nie emo
Fnuuuuuuuuuuuk
hmm ale tho je nas udel ze nas nikto nema rad a musime tho riesith rezhanim
keby som uz nepresthala pisath basne taq thi pomozem aj ked tho nefiem ale by som pokusila sA a keby tho bolo zle thaq by mi len pribudla dalsia jazva
a janqo nic si z toho nedelej tha shaq khed je boy napoly baba ako bill tak tho nevadii...
bill je nesmrtelny ... forever
ja som hetero nie bi
_888888888888888_____________________
_8888888888888888____________________
_88888888888888888________888888_____
_888888888888888888_____88888888888__
_888888888888888888___88888888888888_
__888888888888888888_888888888888888_
___888888888888888888888888888888888_
_____88888888888 EMO 88888888888__
______8888888888888888888888888888___
_______88888888888888888888888888____
_________88888888888888888888888_____
__________888888888888888888888______
___________8888888888888888888_______
____________8888888888888888_________
_____________88888888888888__________
______________88888888888____________
_______________88888888______________
________________888888_______________
________________88888________________
_________________888________________
musim kupith zyletkyyy cim skor
ale thx
cmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuq
nho nic ja tiez phojdem ale nezabudnite emo is not dead , th is forever a bill navzdy zivy v nashych cool emo srdciach... thaq sa majte a moste potom napisat phostu alebo co ked sa vham bude chciet... vymenime emofske nazory ..
thaq oks majte sa a nevykrvacajte!! iba sa o tho pokusajte!!!
inak uz musim mama ma nechape vraj dlho za compom brrrrr nikto ma nechape dpc fakt idem po tu ziletku
cmuuuk
cmuuuuuuuuq svetovy mier lubkam vaaaaaaas
Neni co je to nuda !!!
trapne blogy sa mi komentovat nechcelo
oni nic nechapu zevraj chat pchhhhh nikoho sme sem nevolali ani ich !!!
trapny neEMOvia
lowujem aj tak wsetkych
fnuuuuuuuuk
skoro som sla az plakat ani ja nic proti emom ( aby bolo jasne ) ale mam nieco proti nim
cmuuuuuuuq
...EMO YE NABOZENSwTHO!!!
takze odteraz musis pisat EmoWskY
a taaak holKY ja sOm sa musela WenoWat neEmo Holky nerezte sa
Simonqa to wazne emo opasocek aj ja ceeeeeem ... sakra lenze Mna mama nechape ze som EMO a proste neda mi prachy a zase mi je do placu daj mi plS ziletku
Fnuuuuuuuuuuuuuuk
Ale aj tak vas looooooooooooobim
tolko nespravodlivosti v tomto svete ... nikto ma nema rad
a moje EMO kamosky niesu pice to si si mohla odpustit ked ja tak v poho ale oni nie !!!
"Ach! Boze! Nemozem si kupit ten skvely opasok...umriem! Musim si podrezat zili!..ach kurva, sak ja nemam ani na ziletky...boze! asi zabijem mamu, potom si od nej prachy peniaze a kupim si ziletky aj opasok..."
...akoze..UBOHE
inak dufam ze ta tvoja ofinocka nieje EMO lebo mi bude zle
chudak mozno preto ho tak sere lebo je EMO
sak kludne nech si povie co chce
a to som si pozrela preto kolko ma rokov ze aky frajer nam tu hovori ze sme deti
Seina ty tiez akoze nic v zlom ... ale tiez si to sem len spindat sla takze... dava ti to nieco do zivota???
btw opakovany vtip neni vtip..a ty Cmuk123 nedosla som sem pindat...len hovorim ako to vidime my ostatni..ze uz to neni vtipne..bo uz to pisete nasilu...len to som chcela
Mna uz za deco oznacili... takze v pohode
Ale ty sem .. ale nic nejdem vymienat nazor
Ste trapne, urobili ste si fajn meno pre cely birdz...uplne nemozne EMO-kravy
Nechcela som sa sem uz viackrat vracat, ale nedalo mi to...bo tu boli uz aj normalny ludia a picujete do nich...ja viem, bavi vas to, ze?...sa prizerate ako sa ostatni rozculuju...ach jaj...fakt ste trapne, myslim to smrtelne vazne a ani nie som nastvana...hovorim to s chladnou myslou, ak vam ide o to, aby ste tu co najviac ludi vytocili s asi najprijebanejsou diskusiou...
Ja ti serem na to ze si prijebane decko a ze sa robis aj s tvojimi kamoskami jebnutou, pre mna za mna si tie ziletky popchaj aj do riti ale nezasieraj birdz takymito kokotinami..
Po druhe pochopil som ze sa nudite, ale na to mate jebnute sajty typu pokec, tak bud sem piste nieco normalne, alebo si to piste do tajnej spravy, alebo palte do pice..
Mi to pripada, ako keby sa potrebujete predvadzat a predbiehat v tom ktora z vas je trapnejsia.
A ospravedlnujem sa ti za Seinu ze sa ti sere do tvojho trapneho prijebaneho vkusu..
Btw na tej fotke vyzeras, jak keby ta prichitili pri srani.
cmuk123- si predsa len decko..to dokazuje ten tvoj posledny prispevok..si si nasrala do huby, si napisala, ze sa so mnou lucis, a v zapati si napisala znova...nemas hrdost ???
a jo, ta posledna veta to foto vystihla
1) ziadna otazka
2) ziadny problem
3) ziadna vypovedna hodnota diskusie
atd..