Zdarec - vsimol som si, ze ani zdaleka nie som jediny, kto to tu masti vo svojom volnom case a tak by som sa chcel opytat, na akych servroch hravate a ake skusenosti s nimi mate, pripadne, ci by sme si niekedy medzi sebou nedali taku Birdz exhibiciu.. hm
lolaci, tak treba sa nejako tuna zorganizovat, aby sme si zagameili proti sebe... ak je tu nejaky navrh, sem s nim ..inac ak mate niekto verejnu IP a moznost spravit server (mate s tym uz nejake skusenosti), tak sa urcite prosim ozvite na TS.
U uzivatela Peter_piper sa uz zopar ludi ohlasilo, tak kto mate zaujem, hlaste sa jemu, alebo kludne aj mne a pripadne potom rozposleme IP adresy.
Tommyhot: pocul som, ze mas nejake moznosti, tak ak by sa dalo, nebolo by odveci ..jj, zorganizovat sa bude horsie, ale mylsim, ze by sa to dalo.. len by to tu chcelo na birdzi nejako viac spropagovat, lebo zatial je nas velmi malo..
nadavky na hru cs 1,6 hmm to su tu neslušnaci ja myslel že najdem rovnoceneho supera ale ty čo nadavaji tych nechcem a tak isto hravat condicion zero gdo si dava hard a 1 proti 100 botom je tu daký ako ja??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
fofos.sk
buffer uz ani nie
hell boys
projectx2
...
nechce sa mi pokracovat
alebo birdz vs azet
no a hravam.. kde je volne tak tam
som zatazeny na fyziku v hrach
Arény mám rád..
CSS je totalny paskvil !! CS 1.6 4ever
lol ked to po sebe citam pochybujem ze mam 19.
Tommyhot: pocul som, ze mas nejake moznosti, tak ak by sa dalo, nebolo by odveci ..jj, zorganizovat sa bude horsie, ale mylsim, ze by sa to dalo.. len by to tu chcelo na birdzi nejako viac spropagovat, lebo zatial je nas velmi malo..
velmi dobra hra na odreagovanie