Nemame na byte wifinu. A chcela by som s frajerom hrat csko s tym ze to mame nainstalovane obaja. Co treba k tomu aby sme mohli hrat proti sebe cez netu?
Radšej chodte niekam von spolu, prejsť sa, zabaviť sa či niečo spoločne robte ne jak dilinovci jeden pri jednom počítači druhý pri druhom a poďme hrajkajme sa
@nicolkaa Ako vieš ? ruku do ohňa by som dal, že nebývajú spolu Vek by som im tipol menej ako 18 takže určite nebývajú A aj keby bývali ako fajn ale CS proti sebe ?
@nicolkaa To sú už len dohady potom čo je to za byt ? skôr u nej doma nemajú rodičia a prišiel k nej frajer z družiny a že idú sa hrať do izby tak dajú CSko
@rocafella my sme tiez na byte nemali prve dva tyzdne internet lebo bol problem s upc, tak sme hrali cez kabel picoviny a za to, ze sa hraju spolu frajeri este nemusia byt noliferi co ani na pivo nevyjdu von
@roccafella byvame spolu. Vcera sme boli spolu na korculach cely den, varili sme , hrali sme zolika vecer film. Predtym den bol na rozlucke so slobodou ja som varila upratovala a dopisovala bakalarku. V piatok sme boli na ture. Vo stvrtok sme vytiahli bicykel a isli sme z trnavy sa bicyklami najest do nedalekej dediny . Okrem toho sme boli na talianskom trhu v BA , staviame spolu obrovske puzzle , boli sme vo welnesse spolu, co ti potvrdi aj @padlyanjel a toti je z dalsich variant ako si sprijemnit vecer kedze vonku sa schyluje k dazdu
@rocafella ja mam 23 a on ma 29 a neoslovuj laskavo nikoho dilinom, aj keby sedim 30 hodin za pocitacom , co je teba kurva do toho co chcem robit? Co mi ty ides kazat co by som mala robit zo avojim zivotom ? A hore mas koment len som tvoj nick zle oznacila
no potom by ste už mali byť prepojení a malo by stačiť to, že jeden si nájde súbor hlds, tam založí server (neni to zložité) a potom len tomu druhému nadiktuje IPčku a ten druhý potom zapne hru a otvorí konzolu (tlačítko pod Esc) a tam napíše connect a tú IPčku a keď by to neišlo tak si stiahnite hamachi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ak nemáš wifi, tak možno modem a kábel? sim-karta?
Prepoj počítače a môžeš fungovať.
alebo switch a dva obycajne
csko nam normalne vzdy slo cez len takze nevidim dovod preco by to nemalo ist.
no ako ti tu píšu, musíte mať cez LAN prepojené počítače, až tak sa môžeš zaoberať s Hamachi