@ssnehulienka , @gukol : nezáživná stále dookola opakujúca nič nové neprinášajúca nudná nekomerčne komerčná kravina ktorú hrajú ľudia ktorí si väčšinou nevedia nájsť schopnejšiu hru. No holt niektorím to sadne. Čo už.
Vies ono, problem je ten, je tie hry, ktore hravas su fajn, lenze tvoj mozog a vnimanie tym padom vyzaduje coraz viac reakcie, rychlosti, podnetov,... a ver, ze raz ti to bude v zivote skodne...
@etelnair : teraz si mám pomyslieť že si ma dal dole že ? Tým som myslel. Je to zadarmo ale dajú sa na tom zarobiť neskutočné prachy. Na toto môžeš fakt reagovať len ty
@etela na ktorej online multiplayer hre, v ktorej sa hravaju sutaze sa neda zarobit ? na toto mi odpovedz a potom mozes one, hentomu neco pekne odpisat
@n0win0u : Hrával som to 4 roky jak zmyslov zbavený z toho 3 som robil mapy, skiny, editoval sprity proste kraviny okolo editácie a tiež som nebol najhorší. Lenže potom som objavil ozajstné HRY.
@horsiq pozri ja csko teraz tiez nehravam, ale ked som hraval a da sa povedat bol som semi-pro, ze 10hodin denne a turnaje, tak ma to skutocne bavilo a chcel by som byt lepsi, ale potom nebol cas a som sa na to vydrbal.. ale tvrdit, ze to robi z ludi blbcov a podobne, to akoze triafas silno vedla 100 ludi 100 chuti, niekoho bavi cs, nekoho ne, ale degradovat hracov cska koli tomu, a este navyse ked si ho sam hraval, to je non sens
@horsiq popravde neviem kto sa tu hada ja som ti len nieco vyargumentoval
lol, ze airsoft je skutocna hra podla teba.. a ked som napriklad niekde doma, nemam cas chodit do aren airsoftovych alebo chcem si zahrat o 3tej rano, tak proste pc hru nezapnem lebo to nie je prava hra ? O_o
@n0win0u : jaj... airsoft sa hráva v airsoftových arénach. No skús si zahrať a pochopíš. Možno. Vyvraciaš svojich 100 ľudí 100 chutí. Slovom ozajstné som myslel viac reálne nie csko kde do teba nasolia 5 guliek a ty to ešte v pohode rozchodíš
@n0win0u : Tak prečo sa mi smeješ že airsoft nie je skutočná hra a je to o ničom keď si to nemôžeš zahrať hoci kedy ? Ja len hovorím že zahrať sa na vojačika v reáli je určite lepšie jak kysnúť za tým cskom.
@horsiq haha dobre nejdem ti uz odpisovat, pekny den prajem
apropo ma napadlo, nemyslis si, ze "realne" hranie sa na vojacikov, by ti trosicka viac mohlo liezt na mozog ? ale to je len tak bokom, nemusis odpisovat a vlastne aj rad budem, ak nie
@horsiq to takisto môžem tvrdit že airsoft je nereálny a o ničom, ved sa dokážeš na dsat metrov za drevo pred gulkou skryt HAHAHA tak to je realita potom strielajte po sebe reálnymi nábojmi a budeš mat stopercentnú realitu...
@horsiq akoze tebe krutoprisne jebe, za CSko nemusis platit, teda samozrejme, ak si ho nekupis. za airsoft vyjebes nemale peniaze ak sa chces tomu venovat. a o realnosti mi tu nehovor. airsoft hras v uzavretom kontrolovanom areali a tiez ked ta strelia, tak to rozchodis ked sa chces hrat na vojacikov tak narukuj. a oboma mierne podporujues agresivitu, len pri tom CSku si stale len za pocitacom, pricom pri tom airsofte si ju vybijas uz na skutocnych ludoch.
a este ohladom toho, ze airsoft si nemozes zahrat hocikedy a csko viac menej ano, tak co si myslis, ze je asi vyhodnejsie. predsa len to csko, lebo ak prides z roboty, alebo zo skoly vyjebany zo zivota, tak sa ti lahsie sadne za komp ako pojdes do dakej areny, ktora moze byt najblizsie dvadsatkilometrov od teba. a este k tomu CSko nema otvaracie doby
@blacktears : no akože úplne seriózne akože... no akože aj tebe ja airsoft hrám vždy v nejakom lese alebo starej budove. Všetky airsoftové akcie sa hrajú v lesoch alebo starých budovách. A aj lesov aj starých budov tu ja mám naokolo holá hej a to myslím každý. Samozrejme keď hrám airsoft tak nehrám jak debil a uvedomujem si čo to bbčko dokáže spraviť. Ja som prišiel o zub. A zásadne sa pri tom nehorázne odreaguješ a pretiahneš kosti. Vieš aj by som narukoval keby môžem ale niekto mi tú šancu zobral.
@horsiq kto ti zobral sancu narukovat? pokial viem, tak clovek moze stale byt profesionalnym vojakom, takze co ti v tom brani.
a stale su tie tvoje akcie organizovane urcitou skupinou/nadsencami/oraganizaciou, respektive by mali byt. a nie vsetci maju v okoli svojho obydlia nieco taketo poruke. a stale si musis kupovat airsoftove vybavenie, ktore nieco stoji.
a mas pravdu, to je uz len obrovska vyhra, ze pri hra mi niekto vyjebe zub, cize si poukazal na to, ze vlastne CSko je bezpecnejsie. a ked hovoris o pretiahnuti kosti, tak si pojdem vonku zabehat, respektive budem robit nejaky sport. no my tu stale rozpravame o hre, dokonca o pocitacovej, takze argument, ze sa pri airsofte mozes pretiahnut je bezpredmetny
@blacktears sak akoze on sam hraval 4 roky csko ale potom ho vraj osvietilo, objavil skutocnu hru, chytil sa plastovej zbrane, nechal si vybit zub a teraz je valecny hrdina
Nemám vyhovujúci zdravotný stav a nemôžem si za to sám ? Človek nemôže byť stále profesionálnym vojakom. Oni len vymieňajú staré gumy.
Kto povedal že je plastová ? Kto povedal že som "válečný hrdina" ? Já kašlem na toto silono významné a pre ľudstvo veľa znamenajúce vymienanie argumentov tak chlapci hrajte si tam svoje prekysnuté cs toto je sen a ja si budem hrať svoj veľmi životu nebezpečný airsoft pre ktorého hranie je potreba hrozne veľa vecí a špeciálnych arén ktoré mám 20 km od baráku a bude nám všetkým hej
@murhan : áno dušanko airsoft som hrával a keby ťa to moc škrabe možeš si ísť so mnou do hc airsoft zahrať. To že mám airsoftovú arénu 20 km bolo myslené IRONICKY lebo airsoft si môžeš zahrať v každej riti aj u nás v pekáči A ú ľavú jednotku čo myslíš prečo ju mám takú tmavšiu ? Zubár mi ju nehal len kvôli strojčeku Ešte niečo ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
okrem toho by som ti jebol fuckoff, spin, smash a este barjake ine dobroty ale najlepsie keby ti nekto prisiel pichnut hrdzavym drotom do oka..
Vies ono, problem je ten, je tie hry, ktore hravas su fajn, lenze tvoj mozog a vnimanie tym padom vyzaduje coraz viac reakcie, rychlosti, podnetov,... a ver, ze raz ti to bude v zivote skodne...
ak si pod nazvom nekomercne komercna hra myslel ze je ta hra zadara a pritom sa da na nej pekne zarobit tak to mi uz radsej nic nepis
@etela ftw !
lol, ze airsoft je skutocna hra podla teba.. a ked som napriklad niekde doma, nemam cas chodit do aren airsoftovych alebo chcem si zahrat o 3tej rano, tak proste pc hru nezapnem lebo to nie je prava hra ? O_o
@etela
a btw 100 ludi 100 chuti nijako nevyvraciam, to tiez neviem odkial si vycital ale tak uz sa mi nechce "hadat" xD
apropo ma napadlo, nemyslis si, ze "realne" hranie sa na vojacikov, by ti trosicka viac mohlo liezt na mozog ? ale to je len tak bokom, nemusis odpisovat a vlastne aj rad budem, ak nie
a este ohladom toho, ze airsoft si nemozes zahrat hocikedy a csko viac menej ano, tak co si myslis, ze je asi vyhodnejsie. predsa len to csko, lebo ak prides z roboty, alebo zo skoly vyjebany zo zivota, tak sa ti lahsie sadne za komp ako pojdes do dakej areny, ktora moze byt najblizsie dvadsatkilometrov od teba. a este k tomu CSko nema otvaracie doby
ak by USA malo termovíziu čo vidí cez steny, tak by sa s nimi tiež nikto nechcel hrať na vojnu.
a stale su tie tvoje akcie organizovane urcitou skupinou/nadsencami/oraganizaciou, respektive by mali byt. a nie vsetci maju v okoli svojho obydlia nieco taketo poruke. a stale si musis kupovat airsoftove vybavenie, ktore nieco stoji.
a mas pravdu, to je uz len obrovska vyhra, ze pri hra mi niekto vyjebe zub, cize si poukazal na to, ze vlastne CSko je bezpecnejsie. a ked hovoris o pretiahnuti kosti, tak si pojdem vonku zabehat, respektive budem robit nejaky sport. no my tu stale rozpravame o hre, dokonca o pocitacovej, takze argument, ze sa pri airsofte mozes pretiahnut je bezpredmetny
Kto povedal že je plastová ? Kto povedal že som "válečný hrdina" ? Já kašlem na toto silono významné a pre ľudstvo veľa znamenajúce vymienanie argumentov tak chlapci hrajte si tam svoje prekysnuté cs toto je sen a ja si budem hrať svoj veľmi životu nebezpečný airsoft pre ktorého hranie je potreba hrozne veľa vecí a špeciálnych arén ktoré mám 20 km od baráku a bude nám všetkým hej
@horsiq strjčeku?
počkaj a tá ľavá jednotka, to máš z airsoftu či čo?