Zdravím. Už ma prestalo baviť rozčulovať sa nad solo hrami takže...hľadám spoluhráčov okolo 18 rokov, FaceIt alebo MM...neskor možno ESEA. Na ranku nezáleží, stačí že vieš rozmýšlať, hráš týmovo, pravidelne a hlavne chuť sa zlepšovať. Píšte do správ.
@dreams155 nikto ta nenúti byt na tomto fóre...ak sa sem chodíš len rozčulovať tak ti radím aby si prestal, nie je to dobré na nervy :/ a ver mi že sú tu aj horšie príspevky nechcem problémy, len hľadám niekoho kto vidí aspon niečo rovnako ako ja..
@dreams155 myslím že čas využívam dobre.. mám priatelku, dobré výsledky v škole (dúfam že prídu aj tento rok) a pravidelne cvičím len, som dosť súťaživý, Csko ma celkom naplnuje, ale nesedím pri tom od rána do večera
Aj by som to spĺňal, ale strašne sa mi prehrieva notebook pri csku keď s tým niečo spravím, tak môžme zahrať. Som zatial len začiatočník, ale sem tam sa mi podaria všelijaké veci
@makacik práveže hladám niekoho skúseného, kto ovláda mapy, spoty, nerozculuje sa, vie motivovat tým a tak dalej...niekoho kto to berie viac seriozne , nie ako chvilovu zabavu ale možme niekedy skusit faceit
@Edwardbojka faceit som ešte nehral a zas nie som úplný noob neboj, dust 2 a hlavne mirage poznám lepšie ako svoju obývačku, ale pri ostatných mapách je to už horšie no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Predstav si, koľko času by si využil, kebyže si nehral sa na počítači. Ako chápem, csko je klasika, ale to som hral 14, 15.