Kedy už konečne Slováci uzákonia za štátny sviatok deň vzniku 1. ČSR??? Dúfam že medzi Slotovcami a Veľkými starými Slovákmi sa ešte nájde pár tých ktorí si uvedomia že bez ČSR by asi ťažko Slováci sa sami odtrhli od Uhorska.
ze kks my sme inak blbi ze sme to nedali za sviatok...to akokeby sme urazali cechov ze nam je to jedno ze sme boli spolu..a mozno je to odplata za to ze cesi nas nechceli v roku 1992 a boli tam spory a potom sme sa rozdelili cize zrusili federaciu a to bolo iba kvoli Cechom pretoze my (Slovaci) sme chceli federaciu sak hlavne o tom nam islo...ale oni no ale sak pravda je niekde v strede tzv. zlata pravda no a aby som dlho nepisala ukoncim tento preslov tym ze nemam moc rada Cechov
tak bez cexou, bi slovensko bola len zaostala diera. berte to fakt!!! vsetok priemisel co tu je je tu vdaka cexom.
@sakul-lukas mozes si bit isty ze bez cexou bi slovensko bolo na urvni nejakix africkix krajin, bez priemislu, xodilo bi sa mozno este v "krojox a svietilo petrolejkami"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Práve som mal možnosť prečítať absolútny blud tváriaci sa ako historicky korektný opis udalostí.
Mala si ty vôbec dejepis?
@1 Ja viem, ale tak... aj ľudia z birdzu by mohli čo do toho povedať
Ja by som bola za, Česi tento sviatok tuším majú, prečo my nie?Keď oslavujeme Sedembolestnú Pannu Máriu a neviemaké bludy...
@4 to už rovno môžeme oslavovať vznik prvej SR..
@sakul-lukas mozes si bit isty ze bez cexou bi slovensko bolo na urvni nejakix africkix krajin, bez priemislu, xodilo bi sa mozno este v "krojox a svietilo petrolejkami"