....ja ako pomerne dosť náročný divák musím skonštatovať že program tejto televízie stojí za niečo...a nemyslím to ironicky...jej program mi príde 100x inteligentnejší ako u nás na stv:-! ktorá zrušila jediný inteligentný program na SVK-pod lampou....aký
kedze mam okolo 60 kanalov slovenske ani ceske vacsinou nepozeravam...ale uznavam ze CT2 ma daco do seba...rad pozeravam historicke dokumenty a nedavno som na taky na CT2 natrafil
slovensko neni o rok dozadu ale o 16 ani po revolúcií sa Slovensko nespamätalo, a aj to tak ostane, je fakt že ČT1.2 má o dosť lepšie relácie, pre mladých či staršiu generáciu, kdež to my za STV platíme a ešte tam v kuse bežia reklamy!
Tak uroven televizii u nas a v Cechach sa neda porovnavat. Uz len ked si vezmete napriklad udelovanie cien v Cechach (Zlata mreza) a u nas (Zlaty slavik), nas program vyzera ako skolka v porovnani s nimi... Bohuzial. Alebo ako oni komentuju F1 a ako ju komentuju nasi. To sa neda porovnat. Moderatori a komentatori vedia rozpravat, maju pekny vyzor, nerobia chyby, maju aj zmysel pre humor atd. Nasi len trepu 2 na 3, nevedia poevdat suvislu vetu, vyzeraju ako mumie a smiat sa mozno akurat tak na nich samotnych. Aj toto by bolo do smiechu, keby to nebolo do placu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
STV2 je televízia vysielajúca samé deb*liny.
Taká je realita. Bohužiaľ :'
STV2 chýba koncepcia, nájdu sa sem tam zaujímavé veci, ale zapadnú v mori balastu. Chýba mi zrušené METRO.