Ahojte ľudia. Potreboval by som sa poradiť s lyžiarskych prilbami. Mám ísť na lyžiarsky, tak by ma zaujímalo ako je to s prilbami? Keď si chcem vypožičať mám dať veľkosť hlavy. To mám jak zistiť? A inak je dobré mať pod prilbou čiapku alebo netreba?
Proste bude mi prefúkať ten chladný vzduch na hlavu alebo je lepšie si fakt zobrať aj nejakú čiapku? Lebo nechcem kupovať prilbu, keď že je dosť drahá ako pozerám, tak aspoň tak by som chcel vedieť orientačne.
ja som nikdy nemala ciapku pod prilbou a mala som hlavu spotenu. Je to dost teple a nic ti neprefuka. teda asi aj zalezi na tom ,aku budes mat prilbu, neviem.
veľkosť helmy je obvod hlavy v cm.
čiapku pod ňu si dávaj podľa toho, ako sa v danej helme budeš cítiť, ja nosím tenkú čelenku/šatku alebo čiapku, lebo mi fučí cez malú škáru medzi helmou a okuliarmi a vadí mi to.
takže helmu si požičaj takú, aby ti bola dobrá bez čiapky a v prípade potreby pod ňu bez problémov narveš aj šatku alebo niečo tenké.
» www.insportline.sk/lyziarska-prilb...
Cenová relácia 20-30e, neviem či je to pre teba drahé, ale worker sú najkvalitnejšie prilby aké môžeš dostať a ako neviem či je dobré si požičiavať, radšej si toto kúp a využiješ to aj v ďalších rokoch prípadne tvoji príbuzní.
Ak sa ti to zdá drahé tak ešte zľava » www.kuponyzdarma.sk/insportline-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
čiapku pod ňu si dávaj podľa toho, ako sa v danej helme budeš cítiť, ja nosím tenkú čelenku/šatku alebo čiapku, lebo mi fučí cez malú škáru medzi helmou a okuliarmi a vadí mi to.
takže helmu si požičaj takú, aby ti bola dobrá bez čiapky a v prípade potreby pod ňu bez problémov narveš aj šatku alebo niečo tenké.
Cenová relácia 20-30e, neviem či je to pre teba drahé, ale worker sú najkvalitnejšie prilby aké môžeš dostať a ako neviem či je dobré si požičiavať, radšej si toto kúp a využiješ to aj v ďalších rokoch prípadne tvoji príbuzní.
Ak sa ti to zdá drahé tak ešte zľava » www.kuponyzdarma.sk/insportline-sk/...