no kto to vymyslel ??? somarina chodis oznackovana ako krava je to ako znacka ze niekomu "patrim" aky mate na to nazor ????myslite ze je to dobre ked mate modrinu na krku???
@8 tak mu ich rob aj ty a este vacsie a horsie ...mozno prestane ..ale myslim si ze na takychto sa da normalne ludsky dohodnut s partnerom (pokial neni daky debil)
trapne to je...ked sa nejaka mala pinda necha naschval oznackovat cudzim chalanom na diske s tym,,,aby sa mala akoze cim chvalit/aj ked asi neni moc cim... .ale ked je to v zapale vasne s niekym koho milujete,neviem preco by som sa mala citit blbo-mam to na haku
ja som mala minule celý fľakatý krk.... boli to cucfleky, ale nespravil ich moj frajer naschvál... to len od bozkávania ja neviem... ale potom som musela nosiť v lete šatku
A tebe to moc prekaza ked to mas? ked som na krku nejake tie pozostatky z peknych chvil aj mala mne to nikdy neprekazalo,az tak hnusne to neni,neboli to,a dlho to ani neostava na kozi...2-3dni...pohoda
A asi mam stastie ze sa mi moc nerobia cucfleky aj ked ma chalan neviem jak bozkava na krku atd skor ja spravim chalanom na sebe som si vsimla flak len 1-2 krat
cucfleeek. naruzive bozkavanie nadava tomu moja mama hm.. mne sa to nepaci. a ani to s frajerom nejako nepraktizujeme, ved su aj lepsie veci, ako cucaky.
mne sa to paci ked mi baba olyzuje krk...ale cucfleky strasne CEKLIA ked sa robia ale inak ja proti tomu nic nemam ale necitim sa moc dobre ked to mam na krku citim sa jak nieaky uchyl
akože mne osobne cucfleky nevadia...len škoda že ich neviem dobre robiť tie odo mňa su slabe a vydržia tak deň- dva a mne ked chalan spravi tak ho tam mam pomaly tyžden ale je to celkom prijemne ked robi cucflek
Volakedy som cucfleky mavala po krku ked sa frajer nevedel krotiť ale časom ho to prešlo a povedal že važne to vyzera hnusne a čudne....mne sa to nepači
ja ked som holke spravil cucflek uplne omylom v zaplave vasne normalne som sa jej ospravedlnil a bolo to fajn.. osoben sa mi to nepaci.. a ked clovek chce bozkavat na krk sa da aj bez vytvorenia cucfleku..
nemusim ale ak sa prihodi no co uz...ja som raz spravila omylom priatelovy taky fialovo cierny, ze sa mu este 3 tyzdne vsetci smiali ale to bola nehoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Mne sa cucfleky pacia, rad ich robim a tiez si ich necha m robit. Krk je uzasne citlive miesto...
osobne cuclaky povazujem za velmi vulgarne..
i ked ja mam na krku taky ruzovy flak-nieco ako pozostatok ustipnutia pred 10rokmi- a kazdy si mysli, ze je to cuclaak...
@5 ja neviem, či to môže zájsť až tak ďaleko... ja som len počula, že je to rovnako nebezpečné ako časté modriny.
PS: Ja som ešte cucflek nemala. Asi nie som taká blbá, aby som sa nechala ocucávať a hrýzť :/