na prime davaju nas slovensky serial panelak.lenze ho davaju po slovensky nadstavit titulky sa niekedy neda.myslite ze ho cesi pozeraju?.rozumeju?alebo len su zatazeny na tie ich serialy?
Maju to poslovensky?????
Na silvestra bol na JOJke program ze vsetko najhorsie a tam bolo, ze cesi panelak predabovali(a to priserne) Takze momentalne som zmatena.
A panelak je aj tak hovadina
ale ze vraj cesi rozumeju slovencine menej ako slovaci cestine a podla mna aj to tak je... nechapu slovu lubit... a ani inym... takze neviem neviem.. ale zas serial je serial.. a oni maju ulicu a ine takze podla mna kukaju skor to ako daco slovenske
je to tak ze mi asi viac rozumieme, sak sme boli minule v znojme a sme boli v restauracii na wc a som sa nieco bavila so sestrou a bola tam taka mamicka s asi 4 rocnou dcerkou a ta mala vkuse, ze mami a po akom to hovoria?po anglicky, nemecky?mama stale ze po slovensky a mala stale na mna kukala ked som nieco vravela, kokos ja keby som po svedsky...ale aj tak ma fascinuju tieto dva tak podobne jazyky...je to dost unikat..
je to tak...cesi nam rozumeju menej..mam to odskusane na sebe a mam aj rodiu v cesku...taky maly 9rocny nerozumie ani ň..dokonca som sa jedneho kamarata pytala, ci pozerava filmy po slovensky a povedal, ze nie...nerozumeju niektorym slovam vobec..je to otras...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Na silvestra bol na JOJke program ze vsetko najhorsie a tam bolo, ze cesi panelak predabovali(a to priserne) Takze momentalne som zmatena.
A panelak je aj tak hovadina
ale ze vraj cesi rozumeju slovencine menej ako slovaci cestine a podla mna aj to tak je... nechapu slovu lubit... a ani inym... takze neviem neviem.. ale zas serial je serial.. a oni maju ulicu a ine takze podla mna kukaju skor to ako daco slovenske