no viem o vzdelavani cez net...je urcite taka moznost,len zadarmo dostanes tak skusobnu hodinu...skus ist niekam na zahranicny chat a kecat v anglictine,alebo v nejakom inom cudzom jazyku o ktory mas zaujem,pripadne si stiahni nejaku gramaticku knihu a rob si cvicenia... je vela moznosti,alternativ...ale zadarmo kurz v normalnom ponimani tazko najdes...to skor porpos nejakeho kamarata...to mas lacno,mozno dake pivo ..to budu celkove naklady
ak si spomeniem mam jednu stranku na spanielcinu ale musela by si vediet anglicky taliansky alebo nemecky aby si sa niečo naučila... po slovensky to nefunguje
no hej v zahranici sa naucit jednoducho musis tam neni na vyber keby to aj take jednoduche bolo vycestovat .... ale neviem najlepsie je ist na nejaky kurz lebo ja by som sa doma sama ucit neprinutila
Lala ak mas $$ tak nieje problem vycestovat, problem je co potom z nedokoncenou skolou a tak.. Ja som musel robit komisionalky aby som neopakoval rocnik..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov