Chcela by som začať cvičiť ale nie ako chudnúť ale ˝formovať˝ nepoznáte nejaké dobré cviky ? Podľa čoho si zostavujete jedálniček ? #15ročnéDeckoChceCvičiť
Daj si sériu drepov a seriu brušákov po dobu mesiaca. Ak vydržíš týždeň , tak veľká gratulácia.
Dávaj pozor na pitný režim, dýchanie pri cvičení, kvalitný spánok a pravidelnú stravu.
Svalovicu zdolas cvičením aj keď to bude sakra bolieť.
inspiruj sa : » www.akona.sk/... v sekcii cvičenie
Ja osobne cvičím doma s tým, že som si objednala set činiek 20kg, ale dá sa cvičiť aj s vlastnou váhou. Veľmi rada cvičím podľa videí na youtube (hiit, tabata a podobne). Stravu som si zostavovala klasicky podla nejakých vzorcov (to nájdeš napríklad tu » fitness.peknetelo.eu/... + sú tam nejaké cviky). Doplnky pri cvičení môžeš objednať napríklad tu » www.kuponyzdarma.sk/protein-sk/... kde cez túto stránku získaš zľavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Dávaj pozor na pitný režim, dýchanie pri cvičení, kvalitný spánok a pravidelnú stravu.
Svalovicu zdolas cvičením aj keď to bude sakra bolieť.
inspiruj sa : » www.akona.sk/... v sekcii cvičenie