Pár rokov som malkaždý deň tréning, bol som v reprezentačnom výbere.Skončil som kvôli zdraviu.Nemám ani motiváciu vypracovať postavu.Po škole vždy cvičím 10 min.cviky na brucho a 20 min. s 5kg jednoručkami lebo sa mi dobre vyvetra hlava a...(pokračovanie)
...citim sa lepsie. Je to pre moj dobry pocit. Samozrejme nechcem ani aby som vyzeral nejak tucno alebo spuchnuto ale nemam vobec ziadny priamy zamer ani naberat ani rysovat ani nejak zlepsovat telo. Vpodstate keby ostanem aky som tak mi to je jedno. Robim to kvoli tomu aby som sa citil prijemne a aby sa mi nejak postava nezhorsila. S posilovanim som nemal nikdy skusenosti poriadne, kondicne treningy boli vzdy u nas v klube aj moje individualne vytrvalostne a na dynamiku. Chcem sa teda len spytat ci to nebdue mat len nejaky negativny ucinok ked budem cvicit s lahkymi jednoruckami (5-15kg) kazdy den po skole 20 minut. Vzdy sa citim potom prijemne ale zaujima ma ci to nebdue mat nejaky negativny ucinok kvoli tomu ze s nimi bduem robit 5 dni v tyzdni.
Ked sa k tomu mam vyjadrit, tak pravdepodobne nebude a keby ta to vycerpavalo, pocitis to, nechutou k cviceniu. Ale myslim, ze budes v pohode, 20 minut je fajn, asi aj pri obcasnej podpriemernej regeneracii.
Aj ked ono sa to nikdy neda vnimat oddelene, ide vzdy o vztah medzi sposobe a vyske vydaju energie, zlozenim a mnozstve jedla energie, kvalitou regeneracie a stavu kondicie cvicenca!
Takze, teoreticky, opakujem teoreticky, pri dobrej strave a dobrej regeneracii, moze clovek cvicit aj kazdy den. Ale zalezi aj aky trening, kto to je, ako sa stravuje, ako regeneruje, ako cvici. Ale opakujem, odsek 1. plati : ]] vsak to ucitis, keby to nebolo ok
@hokejisto pokiaľ cvičíš s tými istými váhami pravidelne, tak si myslím, že telo si na to tak zvykne, že to prestane na teba mať nejaký účinok a negatívny už vonkoncom
Cvičím každý deň, niekedy 2x denne. Dá sa všetko, len treba zvýšiť príjem jedla na optimálnu hladinu no. Rozumne si cvičenie rozdeliť, ráno mám väčšinou silový tréning a poobede skills, alebo kondičný a silový, alebo gymnastika a kondičný, etc. ... keď dnes idem šplhať na lane tak zajtra nebudem zhybovať, alebo cvičiť biceps....síce mne šibe koľko krát ale čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Aj ked ono sa to nikdy neda vnimat oddelene, ide vzdy o vztah medzi sposobe a vyske vydaju energie, zlozenim a mnozstve jedla energie, kvalitou regeneracie a stavu kondicie cvicenca!
Takze, teoreticky, opakujem teoreticky, pri dobrej strave a dobrej regeneracii, moze clovek cvicit aj kazdy den. Ale zalezi aj aky trening, kto to je, ako sa stravuje, ako regeneruje, ako cvici. Ale opakujem, odsek 1. plati : ]] vsak to ucitis, keby to nebolo ok