Hacken drepy nahraď normálnymi.
A kto by už robil 3x5 ? rob minimálne 5x5.
Celkovo ten plán stojí za ....
Prečo nechceš robiť tie cviky ? Máš naozaj zdravotný problém alebo sa len bojíš ?
a tie cviky ako leg press nemám načom robiť, do posilky chodiť nemusím lebo mám k dispozícií dve a zadarmo ale nie je tam nič na leg press a pritahy k brade tak pritom mi pukajú ramená.. a ničia sa tým šlachy..
Najprv si nechaj narásť gule a potom príď naspäť.
Hlavne je že chceš ísť ´plán 3x5, ale bojíš sa mŕtveho ťahu.
Nauč sa to dobre cvičiť, a never všetkému čo počuješ, mŕtvy ťah je najlepší cvik aký existuje.
@skillet s gulami to nemá spoločné ani tvoju sprostosť, prečítaj si o tom najprv a potom to cvič.. keď budeš chodiť neskôr len po doktoroch tak sa nesťažuj že si bol mladý a sprostý... áno je dobrý vďaka veľkým váham ale aj tak ho neplánujem cvičit, každému vyhovuje ine...
@6 najlepsie je, ked rozdava rady nejaky kolik do paradajok @marpovan preco neskusis nejake forum ohladom cvicenia? Birdz je posledne miesto, kde by som hladal pomoc/odpovede na take veci....nepocuvaj tu "odbornikov"...spytaj sa niekde inde ako som spominal a prisposob si to tak aby to pasovalo tebe
radsej by som tie mrtve zaradil aj ked tam das 50 kil a budes slachy roztahovat tak to ma svoj zmysel, celkovo by som ale urcite zvysil pocet opakovani aj serii, minimalne 4x8 taku klasiku, pripadne drep tlak mrtvy tah mozes davat po menej takpo 6
milujem tychto 15 rocnych pseudoodbornikov co si myslia ze chvilu cvicia a tak zlhtli celu kulturisicku vedomost
ako mozes povedat ze toho vies viac ako my ostatni? a coho vies vlastne viac? vies toho viac o mojom tele a co na mna najviac zabera atd? to by som si rad pozrel ty penis
@poklakni Vadí mi jeho vlugárnosť a ...tuposť? Neivem no, potom ľudia vidia Grznára a pomyslia si že všetci majú tupé hlavy pre ktoré existuje len posilka a nič iné ..
@rofacella ja zas presny opak...ako sem tam s niekym pocvicim, ale najlepsie vykony podavam sam...vtedy za sebou proste nikoho nemam a musim to vytlacit za kazdu cenu ...mozno potom skoncis ako ja len trebalo poriadnu motivaciu @20 tak tak ako pises
tie cviky čo si napísal ti ani netreba robiť, najma príťahy činky k brade sú strašná pičovina-nerobí to dobre ramenám, na nohy si daj 8 sérii drepov a nešaškuj na strojoch. 4 série nejaké výpony na lýtka. Mŕtvy ťah som nikdy nerobil-dobrý, ale technický ťažký cvik, a treba aby ťa niekto odkontroloval. Cvic hlavne chrbat, hrudnik, nohy. Ziadne bicepsove zdvihy! Zameral by som sa na cviky ako benchpresy, pritahy v predklone, drepy, veslovanie na spodnej kladke, zhyby, hyperextenzie, rozpazovanie s cinkami, tlaky na ramena, upazovanie,... Časom uvidíš, ktoré cviky ti najviac sedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A kto by už robil 3x5 ? rob minimálne 5x5.
Celkovo ten plán stojí za ....
Prečo nechceš robiť tie cviky ? Máš naozaj zdravotný problém alebo sa len bojíš ?
Hlavne je že chceš ísť ´plán 3x5, ale bojíš sa mŕtveho ťahu.
Nauč sa to dobre cvičiť, a never všetkému čo počuješ, mŕtvy ťah je najlepší cvik aký existuje.
len si dajte! :happy:
@marpovan preco neskusis nejake forum ohladom cvicenia? Birdz je posledne miesto, kde by som hladal pomoc/odpovede na take veci....nepocuvaj tu "odbornikov"...spytaj sa niekde inde ako som spominal a prisposob si to tak aby to pasovalo tebe
posledna seria 20+
PON:
Bench 5x4
rozpazovanie na hornej lavičke 7x4
tlaky s jednoruč. na hornej lavičke 7x4
Biceps velka 5x4
jednorucky kladivovo 7x4
ST:
Triceps Za hlavu eztycka a na uzko bench 7x4
Fran. tlak 7x4
tlak na ramená pred a za hlavou 7x4
predpažovanie alebo krčenie ramien 8x4
PI:
Drepy 5x4
Predkopavanie 5x4
Zakopavanie 5x4
Ale súhlasim s tebou, nech sa nepýta tu, ale na fórach na to určených.
Dostaneš tam ajtak tu istú odpoveď, mrtvy ťah nenahradíš
skus pozriet profil sisi092
@17
ako mozes povedat ze toho vies viac ako my ostatni? a coho vies vlastne viac? vies toho viac o mojom tele a co na mna najviac zabera atd? to by som si rad pozrel ty penis
@20 tak tak ako pises