Čaute. Ako by som začal. Jednoducho sa na mna kamarát vyj*bal , a nechce ma pustiť do fitka. Dalšie fitko je asi 26 km vzdialené doma. Preto som sa chcel spytať , že či je cvičenie s vlastnou váhou tak účinné ako s činkami / strojmi . Maximálne mám doma j
Podľa mňa je cvičenie s vlastnou váhou lepšie ako v posilovi Posilku som za hrazdy zmenila asi pred rokom a cítim zmenu vo funkčnosti svalov aj vŠetci kamoŠi si to len chváli a Na tvojom mieste by som v tvojom okolí našla nejaké hrazdy a začala zhybmi a tak
Vela ludi co cvici s cinkami sa namaha menej ako s vlastnou vahou. Skutocne prirastky nastanu ked zacnes cvicit s vahou vyssou ako tvoja vlastna, ale na plazovu formu myslim, ze staci vlastna vaha a neflakat to
Čauko. Tak ako písali chalan vyššie, ideál je to kombinovať, ale skôr sa prikláňam k vlastnej váhe...ja som urobil najväčší progres tam...ak máš financie na stravu, poprípade doplnky, tak spravíš krásne výsledky aj s vlastnou váhou....ruky môžeš cvičiť s jednorúčkami ak máš...u nás na thajskom sme mali kruhové tréningy s vlastnou váhou a tam ti posilka nepomôže...prišli tam fakt iní borci niekedy, no ani si nepipli, kedže boli zvyknutí na iný druh cvičenia...a ak chceš začať s tými bojovými športmi, kúp si nejaké expanderi a cvič výbušnosť a aj stabilizačky, určite to bude len veľké plus ked tam prídeš ...ja si idem kupovať sadu expanderov od Adama Rawa z jeho eshopu....super cena aj expanderi...ten najsilneší má tuším odpor 11kg...výhodou je, že si môžeš spojiť všetky dokopy ...z expanderov som nabral krásnu pecku do ruky aj do nohy, celkovú výbušnosť aj švih..a som začínal tak, že som mal tréning 50 dipov, klikov, zhybov, legraisov a 100 drepov...potom som zvyšoval a zvyšoval...tuším po 90 a drepy 250....neskôr som si spravil plán a ked som chcel zmenu, tak som išiel tie rutiny od Madbarz (ja aj appka do mobilu, tak to máš všetko od beginer po hard) musíš si to prispôsobiť podľa seba....poznám aj chalanov, ktorí nejdú weighted, ale fakt čiste vlastná váha, no postava luxus kedže dbajú na stravu, regen + všetko okolo toho a idú do maximálnej kvality
Skúsil som si posilku, box a cvičenie s vlastným telom/váhou (kalisteniku)
Som za akúkoľvek formu cvičenia a rozvoja tela. Mne ale najviac sedí akási kombinácia, drvivú väčšinu cvikov mám s vlastným telom - kliky, zhyby, drepy. Sú to rôzne varianty, ktorých je fakt nespočetne veľa!
No doma mám aj veľkú činku, niektoré cviky ma proste bavia, ako sú výtlaky na ramená, alebo ťažké drepy. No nohy parádne odcvičíš aj drepmi na jednej nohe, alebo výbušnými výpadmi.
A súhlasím aj s @method om, je to paráda už keď ideš tei stovečky a vyššie
Každopádne kukni náš page a čoskoro web, všetko o cvičení s vlastnou váhou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
wut
Všetko čo potrebuješ je squat rack, bench, jednu velku cinku a zavazia.
a choď stronglifts
podľa vlastných skúsenosti je najlepšie kombinovať posilku s workoutom...
Som za akúkoľvek formu cvičenia a rozvoja tela. Mne ale najviac sedí akási kombinácia, drvivú väčšinu cvikov mám s vlastným telom - kliky, zhyby, drepy. Sú to rôzne varianty, ktorých je fakt nespočetne veľa!
No doma mám aj veľkú činku, niektoré cviky ma proste bavia, ako sú výtlaky na ramená, alebo ťažké drepy. No nohy parádne odcvičíš aj drepmi na jednej nohe, alebo výbušnými výpadmi.
A súhlasím aj s @method om, je to paráda už keď ideš tei stovečky a vyššie
Každopádne kukni náš page a čoskoro web, všetko o cvičení s vlastnou váhou.
www.facebook.com/slovakiaprogress
www.bedifferent.sk