Poznate nejake cviky s vlastnym telom, kde by sa dal dosiahnut aky taky narast svalov? nechcem sa nabuchat uplne ale tak aspon mierne zvacsit objem, celkovo hlavne vypracovat typ postavy a nebyt lata
ku cinkam nemam pristup a do posilky to velmi nie, mo
pol hodinu denne bezne cviky (kliky, drepy, zhyby)nebudes taky osemvalec ako ako posilkaci-sypaci ale nebudes ani celkom lata.
ale nez zacnes, tak si pozri na nete techniku, nech sa nezranis
pravidelny sport je tiez velke plus, ak mas moznost nejakeho sportoveho kruzku tak ju vyuzi (aj ked je jasne ze vrcholovy sportovec asi niesi, tak zdravy pohyb je nenahraditelný v prevencii vsetkych moznych civilizacnych chorôb)
ak mas naozaj len 16 ako pises v profile tak sa neboj, po puberte este zmohutnies a zhranaties, dalo by sa povedať ze zmuznies
k stravovaniu pre zaciatokto,nezrat mastne, vysmazane. Obmedzit vseliake tie tresky,majonezove salaty, kokakoly, keksiky a podobne pseudojedlo./sem tam kludne, ale nezit len na tom/
uprednostnovat plnohodnotne potraviny (mäso, mlieko. vajcia),ovocie, zeleninu.
a ak sa lubis kazdy piatok zrubat ako to dnesny pubescenti radi,tak to tiez treba obmedzit
Ak sa budete, mladý muž, správne stravovať. Teda rozumejte, že ak zaradíte správny jedálníček, ktorý bude bohatý na kalórie a živiny, tak dokážete nabrať aj pri cvičení z vlastnou váhou.
Dnes už je už dávno prekonaný praveký mýtus, ktorý sväto sväte tvrdil, že je nemožné získať objem cvikmi s vlastnou váhou. Ide o to, že práve prekrvovaním /pumpovaním/ svalov, sa do svalových vlákien dostávajú živiny prijaté stravou. Samozrejme, faktom je, že cvičenie s vlastnou váhou nedosahuje, a ani nemôže dosahovať, kvalitu cvičenia so železom - to by už ale bolo zasa na inú tému.
Istý čas som sám musel, kvôli zraneniu, cvičiť s vlastnou váhou - kľuky, bradlá, tricepsové kľuky, drepy, rôzne cviky na posilnenie brušného svalstva, dvíhanie sa na hrazde. Osobne pre mňa boli, v tomto vynútenom systéme, výsledky vskutku uspokojivé. Upravte teda stravu, poprečitujte si nejaké články, prípadne mrknite videá, a skúste to
jak že nedá? ja som si postavu vypracovala tancovaním, čo sa ani nedá nazvať cvičením s vlastnou váhou (a to som baba, čo by mala potenciálne naberať svaly ťažšie). a k tvojej otázke, ako na to: pozri na youtube, tam je inštruktážnych videí nekonečne. fakt všetko, čo ťa napadne, drepy, kliky, výpady, sklápačky, more možností... potom, neviem, aké máš možnosti, ale na chrbát, ruky a prsia ešte doporučujem plávanie a na zadok a nohy bicykel. btw. spomenula som si na malú inšpiráciu... » www.mojevideo.sk/video/185eb/44_...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale nez zacnes, tak si pozri na nete techniku, nech sa nezranis
pravidelny sport je tiez velke plus, ak mas moznost nejakeho sportoveho kruzku tak ju vyuzi (aj ked je jasne ze vrcholovy sportovec asi niesi, tak zdravy pohyb je nenahraditelný v prevencii vsetkych moznych civilizacnych chorôb)
ak mas naozaj len 16 ako pises v profile tak sa neboj, po puberte este zmohutnies a zhranaties, dalo by sa povedať ze zmuznies
k stravovaniu pre zaciatokto,nezrat mastne, vysmazane. Obmedzit vseliake tie tresky,majonezove salaty, kokakoly, keksiky a podobne pseudojedlo./sem tam kludne, ale nezit len na tom/
uprednostnovat plnohodnotne potraviny (mäso, mlieko. vajcia),ovocie, zeleninu.
a ak sa lubis kazdy piatok zrubat ako to dnesny pubescenti radi,tak to tiez treba obmedzit
Dnes už je už dávno prekonaný praveký mýtus, ktorý sväto sväte tvrdil, že je nemožné získať objem cvikmi s vlastnou váhou. Ide o to, že práve prekrvovaním /pumpovaním/ svalov, sa do svalových vlákien dostávajú živiny prijaté stravou. Samozrejme, faktom je, že cvičenie s vlastnou váhou nedosahuje, a ani nemôže dosahovať, kvalitu cvičenia so železom - to by už ale bolo zasa na inú tému.
Istý čas som sám musel, kvôli zraneniu, cvičiť s vlastnou váhou - kľuky, bradlá, tricepsové kľuky, drepy, rôzne cviky na posilnenie brušného svalstva, dvíhanie sa na hrazde. Osobne pre mňa boli, v tomto vynútenom systéme, výsledky vskutku uspokojivé. Upravte teda stravu, poprečitujte si nejaké články, prípadne mrknite videá, a skúste to
tak to radsej neprehanaj s tym cvicenim
Keď budeš cvičiť a nahovno jesť tak budeš mať mierne pokroky , keď budeš perfektne jesť podľa príručiek a necvičiť tak nebude nič.