Čaute obraciam sa na vás s miernym problémom. Podarilo sa mi schudnúť cez 20 kíl a už dva týždne chodim do posilky.Začínam uvažovať,že by som si kúpil nejaké proteíny aby mi svaly rýchlejšie rástli.Väčšina ľudi co cvičí dosť priberie a to je práve moja
tak ono, svalová hmota je ťažšia než tuk, to asi vieš - čiže, otázka je, či ti záleží na cieľovom efekte numericky na váhe alebo fyzicky v odraze tvojej postavy
@dali12 keď nechceš pribrat tak proteiny určite neber. To je nelogicke.
Ak chceš len dobre vyzerat a vyrysovat no hmoty máš dosť, tak tu ide hlavne o cvičenie a o nadbytok bielkovín sa snažiť nemusíš...
Hlavne pozor na zdravie. Lebo 20kg je dosť. Aby si neschudol za pár mesiacov 50kg lebo to nemusí byť dobré...... Odporucam radšej spalovac tukov ak chceš ešte chudnut a prípadne komplexne amino ktoré by mali skvalitniet svalovu hmotu ale nie zobjemovat......
Ja mam teraz 94.problem je ten ze by som chcel este na 85 ale to je ako pisete len cislo no.ide o to ze stale mam trosku brucho....tak vam dakujem za komentare a idem sa pokusit vyzerat lepsie a stihlejsie aj ked s tym istym cislom,dakujem vam
@vytvoreniestranky dakujem za koment tak kuknem teda hento.Viem ze to neni moc dobre ale akosi som zacal nad tym makat a prislo to.Chapem ze ani zdrave to velmi nie je no ale zadarilo sa tak sa zadarilo.Skusal som Carnitine ale mne moc ,resp.skoro vobec nepomohol.ale kuknem tie aminy diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak chceš len dobre vyzerat a vyrysovat no hmoty máš dosť, tak tu ide hlavne o cvičenie a o nadbytok bielkovín sa snažiť nemusíš...
Hlavne pozor na zdravie. Lebo 20kg je dosť. Aby si neschudol za pár mesiacov 50kg lebo to nemusí byť dobré...... Odporucam radšej spalovac tukov ak chceš ešte chudnut a prípadne komplexne amino ktoré by mali skvalitniet svalovu hmotu ale nie zobjemovat......