Co bola co za otazka ze ako mas spravne cvicit?to nevies ani take zaklady?Nemas v skole telesnu?Nikdy si nevidel ako cvicia ostatny?Nikdy si nic o cviceni necital?
ano spital som sa ako spravne cvicit sak cvicim nejake cviky napr. lahnem si a kruzim nohami ale neviem ako a co mam cvicit na horne partie lebo vsetkoco cvicim je na dolnu cast tela a tak sa pytam tu ci by ste nieco neporadili plis poradte a piste
2Marek1993: no nieco v tom zmysle ale presnejsie dobre okyslicena krv pomaha svalom k dokonalemu prekrvenie a nasledne ich rastu. A najdolezitejsie je v akej dobe cviku je ten spravny nadych a vydych.
Hej cvicim pravidelne pokial nemam zdrav problemi.
Robil som dlhe roky bojove umenia. Donicil som sa jak hovado. Teraz robim cyklistiku (horsku) zatial rekreacne a pomaly zacinam labzovat do fitness, von na hrazdu a tak.
kocur- pocuvaj donicil si sa bojovim umenim alebo cvicenim ako v posilke ?? lebo ja cvicim pravidelne a mavam celkom casto problemi a hlavne s ramenom !!
Ja potrebujem pribrat vsade Len momentalne nemam cas a moja fyzicka je totalne vprdeli kedze som sa pred 3 mesiaci zrubal na motorke (len zlomena noha a narazene kolena) a polezal si tyzden v nemocnici a potom som bol marod ale teraz by sa zislo obnovit si ju
pripajam sa k pogymu.. checkuj info na www.ronnie.cz alebo na www.biomag.sk .. zabudni na muscle and fitness..velke zvasty.. z tych rozpravok som uz davno vyrastol...
Ja som raz dala 34 klikov, ale to som uz bola na konci treningu a unavena, takze bohvie, ako by to dopadlo . Ty brdo, a to som baba. Hehe, zo mna boli chalani na vetvi, ze nevyzeram. ale teraz, bez kondicky dam aspon 20.
Nuz, tu nejde len o to, ako mas cvicit, velmi uzko to suvisi aj s vyzivou. Pri cviceni su dolezite mnohe veci. A je to velmi individualne. zavisi to od toho, co chces dosiahnut. Ci chces schudnut, pribrat svalovu hmotu alebo co. Samozrejme, ze ked nechces pribrat svalovu hmotu, treba sa vyvarovat velmi bielkovinovych jedal, svaly ti narastu, ak budes prekracovat maxima, tzn. musis cvicit tak, aby si na druhy den nemala svalovicu, booze, toho je tak vela, ani neviem, kde zacat. Moj priatel totiz robi bojove umenia a stale mi nieco hovori o vyzive . (teda, aj ja robim bojove umenia)
Schudnut ale mozes aj z toho, ak sa budes snazit detoxikovat organizmus. V dosledku toxikacie totiz dochadza k zadrziavaniu vody napr. (ale aj ked vela solis), to suvisi s potravou, dolezita je napr. aj kombinacia potravin. Tomu sa hovori delena strava. Ak chces, napis, ja ti napisem nieco viac, mozeme sa o tom pobavit, resp. vypracovat nejaky program.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
E
90% ludi dycha presne opacne ako sa ma!
a nie pri kazdom svale je to rovnako - dokonalym prikladom je brucho.
Hej cvicim pravidelne pokial nemam zdrav problemi.
Teraz urobim cca 17nast a mam dost.
Ale pomaly opat zacinam.
Robil som dlhe roky bojove umenia. Donicil som sa jak hovado. Teraz robim cyklistiku (horsku) zatial rekreacne a pomaly zacinam labzovat do fitness, von na hrazdu a tak.
Nuz, tu nejde len o to, ako mas cvicit, velmi uzko to suvisi aj s vyzivou. Pri cviceni su dolezite mnohe veci. A je to velmi individualne. zavisi to od toho, co chces dosiahnut. Ci chces schudnut, pribrat svalovu hmotu alebo co. Samozrejme, ze ked nechces pribrat svalovu hmotu, treba sa vyvarovat velmi bielkovinovych jedal, svaly ti narastu, ak budes prekracovat maxima, tzn. musis cvicit tak, aby si na druhy den nemala svalovicu, booze, toho je tak vela, ani neviem, kde zacat. Moj priatel totiz robi bojove umenia a stale mi nieco hovori o vyzive . (teda, aj ja robim bojove umenia)
Schudnut ale mozes aj z toho, ak sa budes snazit detoxikovat organizmus. V dosledku toxikacie totiz dochadza k zadrziavaniu vody napr. (ale aj ked vela solis), to suvisi s potravou, dolezita je napr. aj kombinacia potravin. Tomu sa hovori delena strava. Ak chces, napis, ja ti napisem nieco viac, mozeme sa o tom pobavit, resp. vypracovat nejaky program.