Poradte mi ako mam cvicit, pripadne co mam robit, aby som mala 'zenskejsie nohy" ..nechcem chudnut, ani diety a pod., ja som celkovo so zvyskom tela spokojna, len ma trapi ze mam akosi priliz hrube stehna...lytka v pohode, zadok ok, len mam neviem co s
ked chces utle tak rob kardio aby si zhodila tuk a ziadne cviky lebo ked sa ti spevnia tak sa to len zvyrazni a ked nebodaj naberes svaly na ne tak to bude humáč už fakt.
ja nechcem mať široke lýtka :/ tuk tam nemám, sú pevné, len problém je kúpiť vysoké čižmy, lebo ich nezapnem a tak a nechápem to, toľko tučných žien okolo mňa chodí s vysokými čižmami a ja neviem žiadne nájsť
ženské nohy prosím ťa povedz mi definíciu ženských nôh...a navyše si myslím že ženské nohy by také mali byť
ale ako bolo spomenuty to je ten...jak sa vola.. neviem aky sval...aj ja som sa minule nad tym pozasgtavovala že sa mi to nepáči ale poviem ti to tak...nikto okrem mňa si to nevšimol takže ani u teba nie...ser na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ked chces utle tak rob kardio aby si zhodila tuk a ziadne cviky lebo ked sa ti spevnia tak sa to len zvyrazni a ked nebodaj naberes svaly na ne tak to bude humáč už fakt.
a su z bohu hrubšie lebo ich máš evidentne vyšpotrovane, su to proste svaly
ale ako bolo spomenuty to je ten...jak sa vola.. neviem aky sval...aj ja som sa minule nad tym pozasgtavovala že sa mi to nepáči ale poviem ti to tak...nikto okrem mňa si to nevšimol takže ani u teba nie...ser na to