Ahojte, no myslím, ze taka otázka na telo baby urcite poznaju blíži sa leto a rada by som schudla v bruchu a preto by som vas chcela poprosiť o dobre rady na takéto cvičenie a určite aj take co mate odskusane. Diki
Chod behat ked chces schudnut z brucha a napis do youtube 8 mins abs workout a rob to kazdy den. Potom po 2 dnoch ked ta to omrzi, zaloz nove forum, ci to nejde nejako inac.
ja mam taky pocit a nazor, ze z brucha neschudnes cvikmi na brucho, ale kardion ( beh, bicykel, plavanie ) ale poriadnym a jest upravenejsiu stravu ... cvicenim len posilnis tie svaly na nom, ale stale budu pod tym tukom
ja by som ti odporučil tak na mesiac nahradiť sladkosti ovocím a zeleninou, zriekni sa kysnutych vecí, vecí z bielej muky, potom sleduj si denný príjem energie, aspon tých 6000 KJ za den, energetickú hodnotu nájdeš napísanú na každom produkte, papaj 5x do dna, ale zdravo a hlavne nech máš bohaté raňajky, tak vseobecne nech spapkaš tych 1000 KJ v kazdej casti dna a na obed trošku viac cize 5x tych 1000 KJ, a hlavne neprejedaj sa !!! , do stravy zahrň ovocie, zeleninu, oriešky, kuracie mäsko, tvaroh, cerealie... dosť si toto kontroluj, len prosim ťa nechudni spôsobom, že budeš málo papať a cvičiť v domnienke že schudneš, nastane akurát tak jojo efekt, chudne sa postupne, a zacvič si denne tak na hodku, odporúčam ti zabicyklovať si, vonku je už celkom fajn takže sa odreaguješ a aj dosť pochudneš
Ono je super pre schudnutie zacvicit si cviky na brucho tak 3x za tyzden. Skus aj jest viacej ovocia a zeleniny a pit vela cistej vody. Co sa tyka cvikov, najviac sa mi osvecili zo stranky www.cvikynabrucho.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
do youtubu : blender abs workout
adios