Čaute, tak mám v pláne si kúpiť cestný bicykel zo zahraničnej stránky. Toto je on : » sk.sportsdirect.com/everlast-road-b...
Čo vravíte na takýto nákup cez internet ? nakupovali ste už niekedy ? ako ste boli spokojný ? Dík za
z tej stránky som už nakupovala ale len tenisky a oblecenie....ja ho hodnotím ako dobrý obchod...veľa ľudí z môjho okolia z neho nakupuje....mne k nákupu raz pribalili aj pól litrový hrnček s nápisom sports direct...ja som bola s ich službami spokojná
so sportsdirectom sa nikdy žiadne problémy v mojom okolí nevyskytli
bicygeľ je veľká vec, ale tak keď to predávajú tak to hádam zvládnu aj dopraviť... známi si razbicykel objednával odniekiaľ a keď si dal poistiť balík tak mu prišiel na poštu krásne zabalený v pohode nepoškodený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
bicygeľ je veľká vec, ale tak keď to predávajú tak to hádam zvládnu aj dopraviť... známi si razbicykel objednával odniekiaľ a keď si dal poistiť balík tak mu prišiel na poštu krásne zabalený v pohode nepoškodený