Plánujem nejaký low trip s bicyklom (t.j. prejsť väčšie vzdialenosti za čo najmenej peniaz, žiadne motely a tak) a potrebujem si kúpiť buď stan alebo plachtu a spacák. Veľa peniaz nechcem do toho dať, a keďže stany sú až priveľmi drahé (50 € tie lacnejšie
Ak investuješ do kvalitného stanu, peniaze sa Ti budú vracať účelom. Je to investícia aj do budúcna, stan Ti vydrží veľmi dlho. Navyše sa určite lepšie vyspíš, bude Ti menej zima, nebude Ťa otravovať žiaden hmyz (jedine ak by Ti pri nepozornosti vletel do stanu) a aj svoje veci ochrániš pred krádežou.
j@0 a mám stan za 10e z jisku pred stanovačkou ale beriem pre istotu maliarsky igelit ak by chcelo pršať spacák za 40 coleman fusion parádny a nezabudni karimatku, samonafukovačka je ľahká a pohodlná... tú mám za 24 z exišportu... fajn ti izoluje odspodu
ja som sa pred tyzdnom vratil z cyklotury BA - BS - RS mal som stan, spacak a deky vybava na -10 stupnov mi bola dobra len v noci ked par dni po sebe prsalo nepotreboval som na to ani velky ruksak a to som siel mesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
my ten náš máme už pomaly 15 rokov a stále slúži účelu
S hen tím nechcem ísť nemá vlastný stan !
Niežeby to bolo kvalitné, ale asi je to komfortnejšie ako celta.
Na druhej strane, ak pôjdeš sám, bude sa ti to asi stavať ťažko.
A ak si schopný, dá sa aj z väčšej celty spraviť "pseudostan", takže budeš mať aj niečo pod sebou, aj nejakú strechu nad hlavou.