Už dlho som nebol na bicykli. Chodil som na ňom pomerne často do obchodu v dedine... alebo keď ma doma naštvali tak som išiel preč na celý deň, hoc kam na pole len tak proste som išiel... veď čo...
Odkedy máme auto, som bicykel nevybral asi ani raz. Už má zfuknute obe kolesá...
Milujem cyklistiku, ale odkedy som v Trnave, nemám veľmi kam chodiť a teraz je na to aj celkom chladno, ale do roboty stale chodím na ňom (Aj keď to sa podľa mňa nehrá, pretože to nie je ani 10 minút)
Zaciatkom leta som kupil novy bike a viac sa tomu venoval. Skor XC jazdenie, za 4 mesiace cca 1200km, 50+ vyjazdov. Dalsi rok zacnem skor ak ma to neprestane bavit.. na druhej strane okolo Ziliny je xx peknych tras a kopcov. Cestam sa radsej vyhybam...
Neviem, ako mám hlasovať, keďže bicykel používam ako dopravný prostriedok. Okrem teplotnej zimy stále. Nemilujem ho, milujem to, ako sa všade rýchlo dostanem. A ten chudák môj bicykel...
@riddiculus Takze pokial by si nepouzivala bicykel ako dopravny prostriedok, nelakalo by ta kupit si bicykel ktory by nebol chudak a len tak si s nim vyjst von ako relax?
Meaning prejdem sa na bicykli 3x do roka neznasam to, strasne monotonna kravina pri behani si clovek moze aspon pocuvat audioknizky, tuto aby som sa bala, co do mna namrda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Odkedy máme auto, som bicykel nevybral asi ani raz. Už má zfuknute obe kolesá...