Nazdar cyklisti, chcem sa opýtať aký cyklopočítač preferujete ? Drátový či bezdrátový ? ktorý je lepší ? Počul som že pri bezdrátovom sa môže stať že stráca signál a nepresnejšie to merá, lenže nemusím zase žiadny kábel omotávať okolo vidlice ... Čo na to
je to jedno, nestáca sa ziadny signal a je presný.., skor to ze treba skoro kazdy rok vymenit baterie, a tie baterie co su na vidlici su drahsie asi jedine to je rozdiel. tj dva druhy baterii.
je pravda, ze bezdrotove mozu stracat signal. viem, ze sa to stava pri znacke Sigma. ked si na pretekoch a viaceri mate Sigmu, mozete sa navzajom rusit. alebo si vynecha meranie ked prechadzas popad kable s vysokym napatim.
najlepsie su Polary, ale su dost drahe, za tu cenu mozes mat pomaly aj GPS od Garminu.
jazdim rocne 5000 az 6000 km, a na moje potreby mi staci Cateye 5 - dnesna vzdialenost, priemerka, kalorie, maximalka, celkova vzdielenost, porovnanie aktualnej rychlosti s priemernou...
ak ale chces trenovat seriozne, mal by si sa zaobstarat computer s pulzmetrom (hrudnym pasom) a jazdit podla pasiem.
a este jedna vec: kabel nikdy neomotavaj okolo vidlice, pri pruzeni ho mozes roztrhnut. treba ho omotat okolo bowdenu prednej brzdy a zvysnych par cm das s rezervou volne k senzoru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
najlepsie su Polary, ale su dost drahe, za tu cenu mozes mat pomaly aj GPS od Garminu.
jazdim rocne 5000 az 6000 km, a na moje potreby mi staci Cateye 5 - dnesna vzdialenost, priemerka, kalorie, maximalka, celkova vzdielenost, porovnanie aktualnej rychlosti s priemernou...
ak ale chces trenovat seriozne, mal by si sa zaobstarat computer s pulzmetrom (hrudnym pasom) a jazdit podla pasiem.