Ahojte môžem ísť napr. Do cz ked budem na urade zaregistrovaná? Alebo na brrigadu? lbo chcem ísť na absolventsku prax zeby som mohla ist na vysku tento rok od septembra ak ma vezmu. Ďakujem
Ďakujem ... do cz nemyslim robt ale len tak napr. Na mesiac a ptm by som sa vrátila inak nevieš ze ak ma prijmu co môžete m iat na urad aby ma vyradili?
na vylet mozes ist aj do tramtarie ak si splnis povinnost hlasenia sa na urade.
brigadu mozes mat, ak na nej zarobis viac ako cca 140e tak ta z uradu vyradia, kazdu brigadu hlasis na urade - donesies im ukazat podpisanu dohodu, plus kazdy mesiac im nosis daky papier o tom kolko si zarobila.
na absolventsku prax sa dostanes cez urad prace...
ak ta prijmu na vysoku skolu, donesies na urad prace potvrdenie o prijati, alebo daky papier co sa dava na zapise asi a potom ta vyradia z evidencie uchadzacov a ty mozes veselo studovat.
@terazkazozv ... lebo mne hovorili že keď príde papier z výšky tak ho treba odniesť na úrad a tam ma vyradia.
a absolventská ... to ja tam prídem a mám povedať že chcem ísť na absolventskú?
tak ved to je to potvrdenie o prijati....
a ano, ale podmienka je, ze musis byt evidovana minimalne 3 mesiace a musi byt momentalne v ponuke prax, ktora je adekvatna tvojmu najvyssiemu dosiahnutemu vzdelaniu....a samozrejme zamestnavatel ta musi "prijat". aspon myslim. otvor si stranku upsvar klikni tvoje mesto a mozno tam najdes aj aktualnu ponuku AP, pripadne aspon dake info k tomu....
@terezkazozv ... ďakujem. moju spolužiačku "prijali" až skoro pol roka čo bola doma. a keď napr. idem na úrad budem tam, a naprv bude v apríli presne 3 mesiace a mne pírde papier že som priajtá tak čo ním?
a absol. si hľadame sami al. oni?
spoluziacku prijali po polroku kam? nejak sa stracam
no neviem, zvycajne tieto rozodnutia chodia jun-jul...
toto uz fakt neviem, ja som zila v tom, ze sa studentom stavam az od zapisania sa na studium, co zvycajne byva v septembri, takze tu poradit zrejme uz neviem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
brigadu mozes mat, ak na nej zarobis viac ako cca 140e tak ta z uradu vyradia, kazdu brigadu hlasis na urade - donesies im ukazat podpisanu dohodu, plus kazdy mesiac im nosis daky papier o tom kolko si zarobila.
na absolventsku prax sa dostanes cez urad prace...
ak ta prijmu na vysoku skolu, donesies na urad prace potvrdenie o prijati, alebo daky papier co sa dava na zapise asi a potom ta vyradia z evidencie uchadzacov a ty mozes veselo studovat.
a absolventská ... to ja tam prídem a mám povedať že chcem ísť na absolventskú?
a ano, ale podmienka je, ze musis byt evidovana minimalne 3 mesiace a musi byt momentalne v ponuke prax, ktora je adekvatna tvojmu najvyssiemu dosiahnutemu vzdelaniu....a samozrejme zamestnavatel ta musi "prijat". aspon myslim. otvor si stranku upsvar klikni tvoje mesto a mozno tam najdes aj aktualnu ponuku AP, pripadne aspon dake info k tomu....
a absol. si hľadame sami al. oni?
no neviem, zvycajne tieto rozodnutia chodia jun-jul...
toto uz fakt neviem, ja som zila v tom, ze sa studentom stavam az od zapisania sa na studium, co zvycajne byva v septembri, takze tu poradit zrejme uz neviem....