Vedeli ste, že aj češi majú podobný seriál ako Profesionály (SK). Dokonca majú takú istú znelku(skoro celý ten začiatok je rovnaký) na začiatku a niektorý majú aj tie isté mená.
Vedel som, videl som ... smutné to je ... aj skarletka tam je, aj celý systém toho je rovnaký je tam ako keby "Miňo" ... ale treba uznať, že aj my Slovensko kopírujeme seriály ... len si neviem spomenúť aké
ale mne sa zdá že tí slovenskí sú vtipnejší ale ak by som nikdy nevidel slovenských by ma to asi nenapadlo. Ale sranda že aj tam je postava s menom Alexander Vyšný
jediná vec, ktorá sa mi tam páči je Latinákov výkon... keď počujem "Oné, jak sa hovorí,...", alebo Boborovského opakovanie, je mi zle... a ešte úvodná zvučka je celkom dobrá
ano viem, kupili licenciu od JOJky a natocili svojich tak ako aj my sme napr. ordinaciu kupili od NOVY ,,, a tak ako aj dalsich 1000 veci mame skopirovanych od cechov , takze nwm co nadavate ze oni kopiruju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
posledný link BIRDZ je slávny