kks neska rano idem na 06.00 bus.. rano bola este aj hmla +tma a sofer isow uplne rychlo po takej dlhej rovnej ceste, a oproti islo auto (v druhom jazdnom pruhu (keby neco)=D a jak preslo, tak to nejako jeblo busu do spetneho kamene, to spentne sa totalne
no dobre no, ja len že mám autobusy čoraz menej rada... čo sa týka bezpečnosti, aj mhd, všetko, inak ale rada cestujem busom, škoda no, že len pár ľudí musí závisieť na schopnosti jedného šoférika
a vieš čo sa stalo mne? normálne sme išli z Devína, ne? a išli sme akože autobusom, normálne, chápeš. a to bol ako školský výlet, takže tam bola sodoma gomora, totálna anarchia, decká sedeli kade tade, normálne... chapeš. a akože sme išli, išli, stále sme išli a predbiehalo nás auto, normálne... lenže to bolo v takej neprehľadnej zákrute a normálne nám odvalilo spätné (v tvojom prípade spetné) zrkadlo a ešte aj šofér sa zľakol a prudko zabrzdil. chapeš... a ja som si narazila nos o sedadlo predo mnou a jebala sa zo mňa krv jak zo svine... a všetci ktorí stáli popadali jak hnilé hrušky na podlahu autobusu, chapeš...úplne že wau!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@tomas nezmazes to ? zbytocne forum... onicom..
..je videť, že z teba hovorí inteligencia
a vieš čo sa stalo mne? normálne sme išli z Devína, ne? a išli sme akože autobusom, normálne, chápeš. a to bol ako školský výlet, takže tam bola sodoma gomora, totálna anarchia, decká sedeli kade tade, normálne... chapeš. a akože sme išli, išli, stále sme išli a predbiehalo nás auto, normálne... lenže to bolo v takej neprehľadnej zákrute a normálne nám odvalilo spätné (v tvojom prípade spetné) zrkadlo a ešte aj šofér sa zľakol a prudko zabrzdil. chapeš... a ja som si narazila nos o sedadlo predo mnou a jebala sa zo mňa krv jak zo svine... a všetci ktorí stáli popadali jak hnilé hrušky na podlahu autobusu, chapeš...úplne že wau!