@midnight neponáhla to tak nepotrebujem to ani 3x rýchlejšie tak vôbec nie 20x ... Skúšala som tak si nedomýšlaj že prečo som to asi tak neskúsila. dakovať ti nemám začo viem aj bez teba takže nemusel si ani reagovať.
@drobec186 ani nie, len mi príde divné že si to skúšala a neprišla na to, pričom ja keď si otvorím ich úplne prvú najzákladnejšiu hlavnú stránku, tak zaprvé najvýraznejšia vec ktorú vidím je riadok s logami a názvami jednotlivých platforiem kde si môžeš zvoliť pre ktorú si chceš daný program stiahnuť, a zadruhé keď tam prídem z PC, tak mám automaticky už zvolený svoj systém.
takže som silno zmätený ohľadom toho čo si to vlastne skúšala a ako sa ti to mohlo nepodariť.
@midnight lenže ja si nič nechcem sťahovať ... Nechápem načo to riešiš, mám na to svoje dôvody a neprišla som ich sem vysvetľovať nikomu ani tebe. Mala som Viber pár dni a od vtedy čo som ho mala naposledy som totálne všetko zabudla a nikdy som sa o iné prihlásenie nepokúšala. A zrazu som si chcela pozrieť správy reku že sa opýtam či sa to dá do toho prihlásiť cez net lebo mne, to nešlo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
takže som silno zmätený ohľadom toho čo si to vlastne skúšala a ako sa ti to mohlo nepodariť.