@mefistofel no ona tá voda by sa tam dostať pri ťahaní nemala..
a ja som akurát rozmýšľala, že prečo vlastne nie... a podľa mňa, si vezmi ako tá hadica vyzerá, však dnu to je také...no nie hladké ale také špirálovité.. a aj ten materiál podivná guma alebo kieho, proste pri dĺžke hadice, tá voda, ktorou ju premyješ podľa mňa nestihne vyschnúť dostatočne skoro na to, aby tam nezačala sa množiť dáka pleseň.
no a ťahať mätu+citrón+pleseň nič moc
ale teraz som si objednala nejakú takú encyklopédiu či príručku o VF, tak ak sa dačo dozviem iné tam, tak sa podelím o info
zas netreba ju cast myt, bo zacne rychlo zvnutra hrdzaviet a to budes musiet skoro vymenit. Poslednu hadicu som za mozno 300-400 vodnych premyl tak 3x a inak nema vacsiu pachut ako tie, co sa umyvali, takisto aj tie, ktore sme umyvali casto.
no ja viem že sú umývatelné aj neumývatelné tak som sa pýtal či tá moja je umývatelná ... rozmýšlam že to prečistím tou vodou a potom to nejako skúsim presušiť rýchlo .. to by asi nemal byť problém
@8dushman881 nie tamto nie je umyvatelna (je to uplne basic typ hadice), ma nekrytu vnutornu spiralu a zacne to hrdzaviet, aj ked to "nejak rychlo ususis", nemozes si byt isty, mozno tak raz-dvakrat za zivotnost hadice by som bol ochotny to urobit ... ak chces hadicu umyvat, kup si Nammor ... a celkovo neverim tomu, ze by si bol taky fajnsmeker a tak cisto nakladal fajku aby si citil velky rozdiel pri premytej hadici (teda pokial si to uz neurobil a fajcil s nie velmi ususenou a tam sa zachytavali usadeniny) ...
@acheraya Boba pekne, ano nie nemala by sa dostat a hej je fajn ich mat zavesene niekde zvislo
Zásadne nečistiť lebo ako napísali zhrdzavie a potom vdychuješ hrdzu čo je dosť blbé. Keď už ale zhrdzavená tak je lepšie to pred použitím prepláchnuť ono to odplaví všetku uvoľnenú hrdzu, ústami to nikdy dostatočne neprefukneš a dá sa používať. To len taký môj postreh ale ak máš novú tak nikdy neumývať.
Myslím že tam býva kovový výplet a keď tam jebneš vodu, tak začne hrdzavieť a pri naťahovaní to budeš vdychovať. Aj keď to som riešil tým, že som dal cez ten náustok nejaký kus handry alebo tak.
My sme to robili tak, že sme ich prefukovali. Normálne vezmeš ten koniec, ktorý sa dáva do tela fajky, a fúkaš doň, kým všetka ta hrdza a popol nevyjde. Ak tam naleješ vodu, zhrdzavie to zvnútra, a proste to bude napiču.
@filipkoo Áno. sú aj také, čo nemajú vnútornú špirálu kovovú, a teda sa dajú vymývať celé, plus celá tá vrchná časť (čo dávať do úst) sa dá odmontovať, a keďže je plastová, dá sa krásne vymyť (tj nemusíš používať náustky, ak to zakaždým vymyješ). A dokonca sme mali jedni celú silikónovú, a vrch bol sklenený. Vyzeralo to ako dildo a bolo to cool
@demoniqangel Práveže nie Malo to slabú chuť a musel som silno ťahať aby vôbec niečo. Ale tak utešovalo ma, že neťahám do seba tie somariny Ono sa tá hadička tak prečistila a potom to už išlo dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. sú nejaké iné fajky, kde je hadička iná?
ja som ju občas prefúkla, ale odporúča sa vždy po fajčení zavesiť niekde zvislo, nech do povypadáva tie kúsky...
ale sem tam ju treba vymeniť, keď už je to hnus
Vsak aj ked taha clovek tak sa do toho dostane vzdy voda aj ked das este menej vody ako je odporucane.
a ja som akurát rozmýšľala, že prečo vlastne nie... a podľa mňa, si vezmi ako tá hadica vyzerá, však dnu to je také...no nie hladké ale také špirálovité.. a aj ten materiál podivná guma alebo kieho, proste pri dĺžke hadice, tá voda, ktorou ju premyješ podľa mňa nestihne vyschnúť dostatočne skoro na to, aby tam nezačala sa množiť dáka pleseň.
no a ťahať mätu+citrón+pleseň nič moc
ale teraz som si objednala nejakú takú encyklopédiu či príručku o VF, tak ak sa dačo dozviem iné tam, tak sa podelím o info
@acheraya Boba pekne, ano nie nemala by sa dostat a hej je fajn ich mat zavesene niekde zvislo
(hej ja som sa o vodné vždy s láskou starala, aj keď len o adoptované
ach, ale ako by som si dala... už aby som bola doma
My sme to robili tak, že sme ich prefukovali. Normálne vezmeš ten koniec, ktorý sa dáva do tela fajky, a fúkaš doň, kým všetka ta hrdza a popol nevyjde. Ak tam naleješ vodu, zhrdzavie to zvnútra, a proste to bude napiču.
@filipkoo Áno. sú aj také, čo nemajú vnútornú špirálu kovovú, a teda sa dajú vymývať celé, plus celá tá vrchná časť (čo dávať do úst) sa dá odmontovať, a keďže je plastová, dá sa krásne vymyť (tj nemusíš používať náustky, ak to zakaždým vymyješ). A dokonca sme mali jedni celú silikónovú, a vrch bol sklenený. Vyzeralo to ako dildo a bolo to cool
» www.smoking-shisha.de/de/Schlaeuche/E...