ahojte...neviete mi poradit zo skusenosti da sa este prestupit (cez pol rok alebo rok) na inu skolu ak som v prvom rocniku??(som na gymnaziu)...dalo by sa ist na skolu z inym zameranim napr. vytvarnictvo, odevna atd.??diki diki
Mala som jednu spolužiačku ktorá z gymnázia z prvého ročníka prestupovala na umeleckú, ale stálo ju to rok školy, keďže po skončení prvého ročníka na gympli sa musela na tej umeleckej vrátiť späť medzi prvákov..
ANO Da a to ale musis spravit tym padom polrocne skusky toho odboru.
Na nasej skole prestupila jedna baba do tretieho rocnika. Ona bola tretiacka a musela sa tym padom naucit cele tri roky odbornych predmetov. a naucila sa a je tretiacka. Da sa to co by sa nedala. ale musis napisat ziadost a tu ziadost ti musi skola schvalit. a potom sa uz len naucit a uz si tam. ale da sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Na nasej skole prestupila jedna baba do tretieho rocnika. Ona bola tretiacka a musela sa tym padom naucit cele tri roky odbornych predmetov. a naucila sa a je tretiacka. Da sa to co by sa nedala. ale musis napisat ziadost a tu ziadost ti musi skola schvalit. a potom sa uz len naucit a uz si tam. ale da sa