@stormmast3r to vyzerá fajn, iba pochybujem, že to bude niekde tu na blízku lebo ten chlapec vyzerá odkrmený na inom životnom štýle
@sasi2680 , @klaudiqaaa hej to sa mi páči toto aj to chcem skúsiť, ale pri predstave koľko nám tu jazdí aút a koľko tu máme kopcou + neviem si predstaviť ako by mi to išlo sa to zamieta ale inak fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Pršalo, úplne brutálne,prerezali sme 2l fľaše a spúšťali sa.
Bola to FUN
och byť chlapec hneď sa na to dám..
@sasi2680 , @klaudiqaaa hej to sa mi páči toto aj to chcem skúsiť, ale pri predstave koľko nám tu jazdí aút a koľko tu máme kopcou + neviem si predstaviť ako by mi to išlo sa to zamieta ale inak fajn
sk8 a freebord možno vyzerajú fajn, ale nie je nič lepšie byť uviazaný na doske a mať ten pocit, že kedykolvek sa možem v maximálnej rýchlosti vykotiť
a aj tak ste sa mi nikto netrefili do štýlu hľadám skorej niečo takéto:
dajte si youtube -
a čas 1:01 odtial presne toto
alebo ideme teraz ešte na hory, a za chatkou máme rovno svah, tak chcem to skúsiť tam
» www.highfive.sk/snowboard/clank...
niekde som videl aj video kde bolo viac ale neviem to nájsť...
toto som myslel
už aj mňa mrle žerú že neni snehu strašne rád by som hento skúsil asi pôjdem do tých pieskových baní na Záhorí skúsiť
@pawliee no to si mi ani nemal ukazovať ♥