mavam dost dlhe zachvaty smiechu...niekedy to uz lezie na nervy aj mne....su na to nejake lieky?....uz si pripadam jak uplny blazon niekedy aspon ze som flegmaticka a az tak ma to nesere...
To mavam aj ja a uz dost dlho, proste sa zacnem smiat, ani smiesne to pritom nemusi byt a nemozem prestat
Ale tiez by som sa toho chcela zbavit, lebo je to detinske a navyse v niektorych situaciach aj neprijemne, minule sme sa tak zacali smiat na matike a pritom nasa matikarka je postrach skoly a vsetci sa po nas pozerali jak keby sme fakt zhulene. Ale ovplyvnit to nedokazem
ja ked som sa naposledy smial tak ze az zachvat, tak som sa az po zemy pri piecke sulal a smial som sa az som plakal, som cez tie slzy nic nevidel, no koniec,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
super..
Ale tiez by som sa toho chcela zbavit, lebo je to detinske a navyse v niektorych situaciach aj neprijemne, minule sme sa tak zacali smiat na matike a pritom nasa matikarka je postrach skoly a vsetci sa po nas pozerali jak keby sme fakt zhulene. Ale ovplyvnit to nedokazem
vsak LIenka?