@zajko30 Mám rada ľudí, ktorí vôbec nevedia, o čom točia, netušia, na čo ten druhý naráža, a sami si to vykonštruujú do tvarov, na ktorých sa musím hrozne smiať
Ale sakra, nemala som to povedať tak komplikovane, zase nebudeš vedieť, o čom točím..
Mimochodom @tryptaminedream to pekne vystihol... a ak nebodaj ty budeš mať nejaké, tak ver tomu, že ich budem ľutovať o to úprimnejšie
@sarah_whiteflower a veď o tebe to vedia všetci, napíšeš si to ako to tebe pasuje! a pani učiteľke sa nesmie odporovať, ináč by bola poznámka v triednej!.......alebo už su triedne knihy zrušené?.....filip
@zajko30 Ach, ty chudinka úbohá, už sa konečne nauč, že ja žiadna učiteľka nebudem A potom sa ešte prihlás na kurz slovenčiny s pochopením čítaného, a bude sa ti žiť na tomto svete lepšie
@zajko30 No máriu pannu určite nie, môj zlatý premúdrelý Trošičku napni hlavičku a možno ti dopne, že učitelia zo zásady neučia IBA jeden predmet. Vždy dva. Zatiaľ ja som vravela iba o gramatike Ale načo sa vlastne s tebou bavím o niečom, čomu nemôžeš rozumieť
@sarah_whiteflower takže telocvik, určite telocvik, keď vieš tak dobre odbíjať!
ale vieš čo je škoda?, že ťa nemôžem riadne prefíknuť, to by ti potom tie očička blikali ako tej sove hedvíga...a len mi nenapíš, že som teplúčky, neviem trtoliť a take tie bla, bla, blaéééééééé....filip
@zajko30 Ty úchylné krepé debilné hovado, ja nebudem učiteľka, koľkokrát ti to mám povedať, aby si to konečne pochopil
No, a kľudne ma môžeš skúsiť poriadne prefiknúť. Môžem ti povedať, že mám zdravé zuby a mimoriadne silný chrup a v prípade ohrozenia do neho som ochotná vziať aj veľmi veľmi ale VEĽMI nechutné veci. A to by pre teba rozhodne nedopadlo dobre.
Mimochodom, @admin , toto je normálne, keď mi zajko vypisuje, ako rád by ma pretiahol?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@loveistheanswer prichytený pri čine.....filip
chúdence deti...
Ale sakra, nemala som to povedať tak komplikovane, zase nebudeš vedieť, o čom točím..
Mimochodom @tryptaminedream to pekne vystihol... a ak nebodaj ty budeš mať nejaké, tak ver tomu, že ich budem ľutovať o to úprimnejšie
@tryptaminedream
ale vieš čo je škoda?, že ťa nemôžem riadne prefíknuť, to by ti potom tie očička blikali ako tej sove hedvíga...a len mi nenapíš, že som teplúčky, neviem trtoliť a take tie bla, bla, blaéééééééé....filip
@zajko30 @12
Nehovorím, že je to úchylka, nehovorím, že by som masturbovala výlučne pred zrkadlom, ale keď je možnosť a chuť, prečo nie?
No, a kľudne ma môžeš skúsiť poriadne prefiknúť. Môžem ti povedať, že mám zdravé zuby a mimoriadne silný chrup a v prípade ohrozenia do neho som ochotná vziať aj veľmi veľmi ale VEĽMI nechutné veci. A to by pre teba rozhodne nedopadlo dobre.
Mimochodom, @admin , toto je normálne, keď mi zajko vypisuje, ako rád by ma pretiahol?
čo všetko na svete je nenormálne a sme tu........dobrý večer....filip