No jednoducho spadol mi foťák na zem presnejšie na koberec a keď ho zapnem tak mi len ukáže tmavomodrú obrazovku a nejde mi pozerať fotky, videá ani fotiť a chcela by som vedieť, že či má ešte nejakú nádej na prežitie
chvilu mi to potrva mozno a pojde, padol mi na tvrdych schodoch, cden nesiel blesk ani pohnut tusim a dalsi uz foti l normal. podla toho ci novsi /starsi, . tie starsie asi odolne boli
ak je v záruke tak ho skús dať reklamovať...mne uznali reklamáciu zaseknutého objektívu. Ak nie je v záruke, tak sa to možno dá opraviť, ale pochybujem, že ti to za to stojí, to skôr kúpiť nový.
No je nový má cca mesiac a značka Nikon COOLPIX S8200 a včera sa mi (neviem ako) podarilo ho zapnúť a ukázal mi fotky, fotiť nešlo a jak som ho vypla, tak sa mi už zas ukázala tá modrá obrazovka...
ach.. no tak ja mám potom asi veľké šťastie, keď mi spadol (ale len taký obyčajný starší už) v Bratislave pred Prezidentským palácom na zem a nechcelo mi ukázať žiadne fotky, bola som na seba nasratá, prečo mi len spadol a nakoniec sa zistilo, že len vysunutá pamäťovka bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov