Blokli ma na jednej stránke na fb, pretože som napísala do komentárov pod fotku pravdu.. a za mi komentár vymazali a blokli si ma! Chcem im ešte napísať, ale neviem ako keďže mám blok... nejaká rada?
@lenkaska1 mne totálne vadí, že na stránke sú za adminov daké 10 ročné dievčatká, ktorým keď napíšem pravdu, hneď nadávajú, blokujú, a mažú všetko proti nim
@tinusod no to asi nikto nemá rád, ale ked tam deti pridávajú dedinské veci tak sa nemôžeš čudovať
Mne skôr vadí, ked pridávajú veci na štýl: 1 like = 1 respect a capnu tam nejake postihnuté zvieratko/človeka a ked im tam niečo napises tak tá bloknu, lebo im ide len o tie like..
@tinusod som zvedavy co je to podla teba pravda? vadia ti tam 10rocne adminky? no najprv dospej ty...a co ta to vobec trapi ci ta vymazali alebo nie? ked ta vymazali tak mali asi na to dovod a ignoruj to...obohati to tvoj zivot ked im este raz napises? o tom pochybuje!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
pošli link
Mne skôr vadí, ked pridávajú veci na štýl: 1 like = 1 respect a capnu tam nejake postihnuté zvieratko/človeka a ked im tam niečo napises tak tá bloknu, lebo im ide len o tie like..
@1 @1 4