Dá sa podľa vás nejako pomôcť človeku ktorý nedokáže nadviazať vzťah so ženou? A ak aj nejaký nadviaže tak si ho nedokáže udržať. Gay nieje. Môže za tým byť to, že jeho aura nevyžaruje pozitívnu energiu alebo karma?
nie, musíš sa z toho dostať sám, a až keď zacítia že si v pohode tak sa ...bohvie či priam začnú zaujímať, ale určite aspoň prestanú nezaujímať.
lebo nech si vravia a myslia čo chcú, inštinkty a genetika im ešte najmenej 5-10 generácií budú veliť aby hľadali silného samostatného jedinca ktorý im vybojuje najlepšiu jaskyňu, uloví najväčšieho mamuta a obráni ich pred akýmkoľvek šabľozubým tigrom.
Ani ja nemam vztah ziadny, lebo ziadny nechcem. Niesom gay ale proste si neviem predstavit ze zrazu sa budem mat niekomu koho som doteraz nepoznal cele dni. Mam svoj program a nechce sa mi ho menit. To je cele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
lebo nech si vravia a myslia čo chcú, inštinkty a genetika im ešte najmenej 5-10 generácií budú veliť aby hľadali silného samostatného jedinca ktorý im vybojuje najlepšiu jaskyňu, uloví najväčšieho mamuta a obráni ich pred akýmkoľvek šabľozubým tigrom.