Ahojte chcela som sa spytať či sa da prestupiť zo zakladnej na osemročne gymko moja kamoška by chcela prisť zo zakladky teraz ma isť do 8 ročnika na gymko my sme išli s piateho ročnika taže neberie nič dopredu chcela by isť k nam lebo maju zlych učitelov
hej ja som s piateho no ona by aj išla ale nam to asi každemu hovorili v škole že si zničime detsvo sa budeme len učiť a tak no tak nešla a teraz by chcela nastupiť ako tento rok jak do tercie (osmy ročnik) lebo na dalsi rok sa jej neoplati lebo bude 9tačka a chce byť s nami v triede :/
@mimusik1 som na osemrocnom (Septima - o rok maturujem )... odkaz kamoske ze nech neprestupuje teraz ked tam nesla do zaciatku ... ked gympel tak jedine 4rocny vermi .... ak by som si ja mala teraz znovu vybrat co by som spravila tak dokoncim zakladku a idem na 4rocny
Inak keď ste išli z piateho tak sa jej to neoplatí. A zlých učiteľov môže dostať aj na tvojej škole, spolužiaci sa jej takisto nemusia páčiť tak ako tebe.
Veď o chvíľu končí základnú, potom nech ide na 4-ročné
skušala si ? dneska mi kamaratja vravela že do triedy jej sestry prestupil jeden chlapec z cirkevnej školy a normalne na gymko a že sa todao tak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A neodpustím si: s piateho?
Inak keď ste išli z piateho tak sa jej to neoplatí. A zlých učiteľov môže dostať aj na tvojej škole, spolužiaci sa jej takisto nemusia páčiť tak ako tebe.
Veď o chvíľu končí základnú, potom nech ide na 4-ročné